Connect with us

Presa online

Divorțul în 2022 – când este nevoie de avocați Sibiu contactați să te sprijine în această procedură

Published

on

avocati Sibiu

Auzim adesea expresia: “a angajat o armata de avocați să îl reprezinte”. Cazurile complexe pot implica nevoia de ajutor din partea unei echipe, din care fiecare avocat este un plus de valoare în lupta pentru dreptate.

Să discutăm despre procedura de divorț în 2022. Când este nevoie să contactați avocati Sibiu precum echipa AVM Consult? Iată câteva din spețele complicate.

Divorțul, când unul din soți nu este de acord

Știați că este posibil să înaintați procedura de divorț chiar dacă celălalt partener nu este de acord? Desigur, procedura va fi mai grea, dar nu imposibilă. Un avocat cu spețe similare va avea experiența necesară să vă îndrume astfel încât să vă fie mai ușor în tot acest decurs. Unul din motivele invocate poate fi separarea în fapt, când cei doi soți nu mai sunt realmente împreună, iar separarea legată, divorțul, este doar un aspect birocratic. Asta în cazul în care nu se deschide proces de divorț invocând culpa soțului.

Divorțul, când unul din soți nu este în țară

Sunt mulți cei care își clădesc un viitor în țară străină, au poate chiar și dublă cetățenie. Dacă își doresc să divorțeze din motive diverse, procedura poate fi îngreunată mai întâi de toate de imposibilitatea de a se prezenta în țară. Iată unul din cazurile în care apelăm la avocați.

Divorțul și/sau partaj între soți ce au împreună minori în întreținere

O altă situație complicată poate fi cea asociată cu partajul. Este o procedură separată de cea a divorțului și poate fi sau nu inițiată imediat după. Cei de la AVM Consult, cu pagina oficială Avmconsult.ro, vă pot îndruma corespunzător și în spețe ce țin de dreptul familiei.

De asemenea, când cei doi soți nu reușesc să se pună de acord în privința separării și cum ar urma să își împartă task-urile, situația se poate complica. În mod evident, dincolo de orgolii și preferințe, suprem este interesul copilului. Din frustrarea divorțului sunt cazuri ale soților care încearcă să se discretiteze unul pe celălalt și să obțină așa zisa custodie unică. Doar că indiferent de statutul marital al celor doi, custodia rămâne a ambilor – poate doar în cazuri de excepție când unul din cei doi își pierde spre exemplu drepturile părintești.

De interes pentru publicul larg – o colaborare avantajoasă

Vă alegeți avocatul în funcție de competențele sale, de experiențele anterioare, de recomandările primite poate de la cei din cercul apropiat. Contează poate la fel de mult și modul în care veți stabili termenii de colaborare.

Echipa de la AVM Consult acceptă provocarea de a reprezenta clienți cu ale lor situații de familie, indiferent de unde anume sunt din țară. Cazurile preluate nu țin cont de acest aspect. De asemenea, onorariile sunt raportate la bugetul fiecărui client, la dificultatea cazului, nu sunt aspecte standard. Descoperiți mai multe despre astfel de aspecte, în pagina oficială.

Contact:

str. Constantin Noica 62, et. 1, ap. 3, jud. Sibiu

0740.478.735

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending