DJ Andi îi face ochi dulci Daianei Anghel - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

DJ Andi îi face ochi dulci Daianei Anghel

Published

on

DJ Andi, unul dintre cei trei realizatori ai emisiunii matinale de la Radio 21, alături de Manuel D. Dinculescu şi Anca Maco, se declară cel mai mare fan al prezentatoarei de ştiri de la Kanal D, Daiana Anghel.

Invitat la emisiunea “Draga mea prietenă” de joi, 1 martie, difuzată la acelaşi post TV, DJ-ul Radio 21 şi-a expus în direct admiraţia pentru frumoasa crainică TV: “Daiana, tu eşti motivul pentru care urmăresc Kanal D în fiecare zi”. Surprinsă de cuvintele lui DJ Andi, Daiana a declarat că se simte măgulită de vorbele  frumoase care i-au fost adresate.

“Am fost super magulită când am aflat, mai ales că am aflat în direct. Am roşit pentru că nu mă aşteptam să aud asta. E foarte frumos să ştiu că există oameni care mă apreciază şi îi mulţumesc mult lui Andi că mă vede într-o postură pozitivă. DJ Andi mi se pare un om foarte cool. E dezinvolt, spontan şi are mereu ceva de spus.”, declară Daiana Anghel.

Soft Sport – sport.radardemedia.ro 

“Trebuie să recunoaştem: Daiana este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri din România. Am văzut-o prima oară la Kanal D, la sfârşitul emisiunii în care suntem invitaţi în fiecare joi şi am rămas plăcut surprins de modul în care îşi face treaba. Pe lângă asta, să nu uităm că  este şi foarte sexy.”, spune DJ Andi.

DJ-ul Radio 21 speră să o revadă pe Daiana şi joia viitoare, la emisiunea “Draga mea prietenă”, unde este invitat să gătească pentru doamnele şi domnişoarele din platou. “Aş fi onorat dacă şi Daiana ar veni să guste ceea ce voi găti.  Nu mă laud, dar mă descurc destul de bine în bucătărie.”, declară DJ Andi.

DJ Andi se aude la Radio 21 în fiecare dimineaţă alături de Manuel D. Dinculescu şi Anca Maco între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending