Connect with us

Spectacole

DJ Dark&Shidance au lansat o piesă nouă la Liberty Parade 2012!

Published

on

Radio 21, Official Summer Radio, a organizat LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 28 iulie, al unsprezecelea an de distracţie fără limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore. Peste 140.000 de maini au ramas ridicate in aer pana la rasaritul soarelui. 

 

Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestări dance în aer liber, organizată de Radio 21, sâmbătă, 28 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane în care au mixat s-au umplut până la refuz de clubberi fistichii veniţi din toate zonele ţării.

În caravana Liberty Parade s-a auzit pentru prima oară cea mai nouă piesă semnată DJ Dark & Shidance! Este vorba despre „Hell Yeah”, o piesă de club cu sound energic, compusă special pentru cel mai mare eveniment dance din România. „Hell Yeah” s-a auzit în direct şi la Radio 21, direct din camionul în care DJ Dark şi Shidance au pus muzică.

„Aşa cum am promis, am lansat o piesă special pentru Liberty Parade 2012. Ne-am gândit să facem o piesă care să difere ca şi sound de piesele produse până acum de noi. ”Hell Yeah” nu este noul single, ci o piesă pentru sufletul clubberilor.”, spun DJ Dark si Shidance.

Piesa „Hell Yeah” poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:

http://www.radio21.ro/stiri/dj-dark-shidance-au-lansat-o-piesa-produsa-special-pentru-liberty-parade-2012/

După 16 ore de seturi de excepţie, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant şi energic, într-o atmosferă incredibilă, LIBERTY PARADE a demonstrat, în al 11-lea an de existenţă că reprezintă cu adevărat un standard de performanţă muzicală în zona electro, ce va fi greu de depăşit. Evenimentul LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe Radio 21 si Music Channel.

 

 

 

 

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending