Connect with us

ALL MEDIA

Dj Harra, țepuită la un concert: “Patronul nu mi-a mai răspuns la telefon”

Published

on

Artiștii de pretutindeni au parte și de țepe financiare! Chiar dacă în majoritatea timpului dau de oameni serioși, câteodată se întâmplă ca vedetele din showbizz să nu-și primească banii pentru prestația de pe scenă.

Dj Harra s-a înscris pe lista artiștilor care au fost țepuiți de organizatorii de evenimente ai unui club din Mislea, județul Prahova. “Săptămâna trecută am fost la club President la Mislea. Patronul nu a venit nici până dimineață. L-am sunat și avea telefonul închis. În afară de faptul că nu aveam niciun bancomat, nici benzină în mașină, m-a apucat și o durere de cap de m-a trimis doua ore la urgență la spital. Patronul nu mi-a mai răspuns la telefon și m-a sunat a doua zi.

Mi-a spus ‘scuză-mă, aseară m-am îmbătat și n-am mai ajuns să-ți dau banii’. Și au trecut două săptămâni. Un prieten de-al meu, Mc Adrianno, mi-a spus că nu-mi mai iau banii, că nu au fost plătiti nici dj Optik, nici Adrian Eftimie. Patronul i-a spus celui care l-a sunat din partea mea că nu-mi dă banii pentru că n-am mixat topless. Eu nu mai mixez topless, iar în contract scria acest lucru.”, a declarat dj Harra, pentru Zeus Tv.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending