Connect with us

ALL MEDIA

DJ-ii Greeg si Onuc au ajutat o ascultatoare ProFM sa aiba o viata mai frumoasa

Published

on

DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc stiu si de gluma, dar cand e cazul, o lasa la o parte… dupa cum declara chiar ei, mai ales dupa experienta avuta in emisiunea de luni seara.

Abordand cu ascultatorii sai tema “ce ai avut si ce ai pierdut” ei au primit un telefon de la Stefania, care desi are doar 23 de ani poate spune ca a pierdut foarte multe. “Ambii parinti, slujba si lumina, pentru ca avea restanta vreo 3.000 RON. Suna dramatic, dar va spunem ca atunci s-a produs miracolul si prin intermediul nostru, al ProFM, oamenii au sarit sa o ajute. Dupa 5 minute, la 1872 alti ascultatori au sarit in ajutorul ei, banesc si nu numai.”, povesteste Marius Onuc, inca impresionat de aceasta solidaritate si de promptitudinea reactiilor.

Stefania a declarat la ProFM in direct ca: “Acum 6 ani mi-am pierdut mama, in urma cu 3 ani si tatal. Acum 3 luni si slujba si de aceea nu am putut sa mai achit factura la lumina. Am un telefon la care va ascult seara si dimineata merg la vecini sa il incarc. Pentru toti parintii am un sfat: daca aveti doar un copil, ganditi-va si la al doilea, pentru ca e foarte greu sa fii singur pe lume.”, a spus Stefania.

La putin timp dupa aceasta discutie, multi ascultatori i-au sarit in ajutor. “A primit inclusiv o propunere de job”, spune Greeg, amandoi promitand ca vor lua legatura cu Stefania si pe viitor sa vada cum s-au concretizat toate.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending