Connect with us

A-Z NEWS

DJ-ii ProFM Sara si George Vintila se bat cu apa in aceasta duminica la ei acasa, in Brasov

Published

on

Reclame

Duminica, 14 august ProFM ii provoaca pe toti ascultatorii sai dornici de Legalize Joy sa se adune in Piata Sfatului din Brasov. O noua sesiune din Marea Bataie cu Apa va incepe la ora 14.00, iar DJ-ii ProFM promit o distractie pe cinste si munitie pe masura.

Astfel, dupa ce au luat cu asalt Bucurestiul si mai multe orase din tara, cel mai recent dintre ele fiind Constanta, DJ-ii ProFM se pregatesc inca de pe acum cu armament pe masura – unele dintre cele mai performante si haiose pusti cu apa – pentru a se distra si la munte, alaturi de ascultatorii lor brasoveni.

Doi dintre DJ-ii ProFM, pe langa Nono Semen, Madalina Vintila, CRBL, Bogdan Nicolai, vor avea un avantaj clar si detasat in aceasta lupta: Claudiu Sara si George Vintila vor face o echipa imbatabila pentru ca vor lupta pe teren propriu, chiar la ei acasa. Cei doi brasoveni abia asteapta sa ajunga acasa pentru a declansa cea mai mare distractie – ProFM Legalize Joy.

“ Chiar in aceasta saptamana am aflat despre o bataie cu apa petrecuta in Iran in urma careia autoritatile au arestat 17 tineri. Vino cu incredere in Piata Sfatului din Brasov, nu se va intimpla asa ceva, sintem la noi acasa. Eu pot spune ca am cu siguranta experienta in bataia cu bulgari, dar acum am ocazia sa adun mai multa si la cea cu apa, organizata de ProFm”, spune George Vintila.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending