DJ-ii Radio 21 au blocat traficul în Geoagiu Băi de 1 Mai

0
520

În mini vacanţa de 1 Mai, DJ-ii Radio 21 au mers în Geoagiu Băi, locul în care se reunesc într-un decor de vis tot ceea ce ar avea litoralul şi zonele montane mai frumos. Vineri, Orlando, Blaj, Bubanu şi Roxana din Fabrica Dementă împreună cu Soci au încins atmosfera în clubul Tarabostes, iar sâmbătă toată floarea cea vestită din zonă a venit la deschiderea oficială a sezonului estival la Băile Daco-romane.

„În doar câteva ore, circulaţia în zonă se blocase. Erau zeci de maşini care se îndreptau spre ştrand. Acolo, peste 1500 de oameni au petrecut alături de noi 1 Mai, participând la concursuri de băut bere, săriruri şi tricouri ude, unde Roxana a fost arbitru. Seara, capacitatea clubului a fost depăşită. Cei 3000 de oameni au făcut o atmosferă incredibilă şi au dansat până dimineaţă. Oamenii aştia chiar ştiu să se distreze şi a fost cel mai tare 1 Mai pe care l-am trăit”, au povestit demenţii din Fabrica Dementă.
„1 Mai 2010 va rămâne în istorie ca ziua cu cei mai mulţi vizitatori în staţiunea Geoagiu Băi. În afară de mine şi de Fabrica Dementă, petrecăreţii s-au bucurat de muzica pusă de 3 super DJ: DJ Christian Green, DJ Dark şi DJ Bogdan Popoviciu. Ne-am simţit fantastic şi abia aşteptăm să revenim acolo”, a povestit Marian Soci.
Mai multe poze cu DJ-ii Radio 21 şi cele 2 zile de petrecere continuă la Geoagiu Băi pot fi văzute pe www.radio21.ro.

Comentarii