DJ-ii Radio 21 deschid sezonul estival de 1 Mai la Băile Daco-Romane - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

DJ-ii Radio 21 deschid sezonul estival de 1 Mai la Băile Daco-Romane

Published

on

DJ-ii Radio 21 ţi-au pregătit un program special pentru mini vacanţa de 2 zile cu ocazia zilei de 1 Mai. Distracţia începe chiar vineri, 30 aprilie, de la ora 22:00, în clubul Tarbostes din Geoagiu Băi. “Fabrica Dementă,” adică Blaj, Bubanu, Orlando şi Roxana, te invită la party, iar atmosfera se încinge alături de Soci, DJ Dark şi DJ Bogdan Popoviciu.
Sâmbătă, 1 mai, Fabrica Dementă deschide în mod oficial sezonul festival la Băile Daco-Romane din Geoagiu Băi cu distracţie şi multă caterincă.
“Când alţii merg la munte, la mare sau la împachetări cu nămol, noi dăm cea mai tare petrecere într-un decor fantastic care îmbină tot ceea ce oferă litoralul şi staţiunile montane. Într-o staţiune istorică, la Băile Daco-Romane o să organizăm concurs de tricouri ude, maestră de ceremonii find sexy asistenta nostră Roxana, concurs de băut bere contra cronometru, “săritura 21” şi o competiţie pentru grupuri, “valul termal”, au povestit Orlando, Blaj şi Bubanu.
Timp de 2 zile, bucură-te de cocktailurile răcoritoare de fructe, “Traian” sau “Decebal”, alături de DJ-ii Radio 21 în weekend-ul de deschidere a sezonului estival la Geoagiu Băi!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending