Connect with us

A-Z NEWS

DJ-ii Radio 21 deschid sezonul estival de 1 Mai la Băile Daco-Romane

Published

on

Reclame

DJ-ii Radio 21 ţi-au pregătit un program special pentru mini vacanţa de 2 zile cu ocazia zilei de 1 Mai. Distracţia începe chiar vineri, 30 aprilie, de la ora 22:00, în clubul Tarbostes din Geoagiu Băi. “Fabrica Dementă,” adică Blaj, Bubanu, Orlando şi Roxana, te invită la party, iar atmosfera se încinge alături de Soci, DJ Dark şi DJ Bogdan Popoviciu.
Sâmbătă, 1 mai, Fabrica Dementă deschide în mod oficial sezonul festival la Băile Daco-Romane din Geoagiu Băi cu distracţie şi multă caterincă.
“Când alţii merg la munte, la mare sau la împachetări cu nămol, noi dăm cea mai tare petrecere într-un decor fantastic care îmbină tot ceea ce oferă litoralul şi staţiunile montane. Într-o staţiune istorică, la Băile Daco-Romane o să organizăm concurs de tricouri ude, maestră de ceremonii find sexy asistenta nostră Roxana, concurs de băut bere contra cronometru, “săritura 21” şi o competiţie pentru grupuri, “valul termal”, au povestit Orlando, Blaj şi Bubanu.
Timp de 2 zile, bucură-te de cocktailurile răcoritoare de fructe, “Traian” sau “Decebal”, alături de DJ-ii Radio 21 în weekend-ul de deschidere a sezonului estival la Geoagiu Băi!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending