Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

În perioada în care se aniversează centenarul naşterii Mariei Tănase, Iuliana Tudor dedică o ediţie a emisiunii O dată-n viaţă muzicii Marii Doamne a cântecului popular românesc. Joi seară, de la ora 21.00, vedeta TVR îşi aşteaptă telespectatorii la TVR 1 şi online, pe TVR+, alături de trei trupe de tineri: vor cânta exclusiv piese ale Mariei Tănase DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu şi Crush, respectiv Hi-Q.

Ce înseamnă muzica Mariei Tănase pentru tânăra generaţie? Aceasta este întrebarea la care Iuliana Tudor caută să afle răspuns în ediţia specială O dată-n viaţă din 17 octombrie. Invitaţii sunt „ghidaţi” printre cântecele marii artiste de trei maeştri ai muzicii populare româneşti: Niculina Stoican face echipă cu Adela Popescu şi DJ Project, Ionuţ Fulea este alături de Alexandra Ungureanu şi Crush, iar membrii trupei Hi-Q beneficiază de ajutorul Marianei Deac.

„Telespectatorii vor avea ocazia de a asista la vechiul obicei de stoarcere a strugurilor pentru must, poate o dată-n viaţă produs într-un platou de televiziune”, dezvăluie Iuliana Tudor despre ediţia de joi seară. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „TVR Club”, telespectatorii TVR 1 vor asculta o prelucrare originală a unei piese a Mariei Tănase, interpretată de un featuring inedit.

Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului profesionist „Ţara Vrancei”, sub îndrumarea Mariei Murgoci.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending