Connect with us

Emisiuni

DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu şi Hi-Q, vor intrerpreta cantecele Mariei Tanase la ”O data-n viata”!

Redactia Radar de Media

Published

on

În perioada în care se aniversează centenarul naşterii Mariei Tănase, Iuliana Tudor dedică o ediţie a emisiunii O dată-n viaţă muzicii Marii Doamne a cântecului popular românesc. Joi seară, de la ora 21.00, vedeta TVR îşi aşteaptă telespectatorii la TVR 1 şi online, pe TVR+, alături de trei trupe de tineri: vor cânta exclusiv piese ale Mariei Tănase DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu şi Crush, respectiv Hi-Q.

Ce înseamnă muzica Mariei Tănase pentru tânăra generaţie? Aceasta este întrebarea la care Iuliana Tudor caută să afle răspuns în ediţia specială O dată-n viaţă din 17 octombrie. Invitaţii sunt „ghidaţi” printre cântecele marii artiste de trei maeştri ai muzicii populare româneşti: Niculina Stoican face echipă cu Adela Popescu şi DJ Project, Ionuţ Fulea este alături de Alexandra Ungureanu şi Crush, iar membrii trupei Hi-Q beneficiază de ajutorul Marianei Deac.

„Telespectatorii vor avea ocazia de a asista la vechiul obicei de stoarcere a strugurilor pentru must, poate o dată-n viaţă produs într-un platou de televiziune”, dezvăluie Iuliana Tudor despre ediţia de joi seară. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „TVR Club”, telespectatorii TVR 1 vor asculta o prelucrare originală a unei piese a Mariei Tănase, interpretată de un featuring inedit.

Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului profesionist „Ţara Vrancei”, sub îndrumarea Mariei Murgoci.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending