Connect with us

ALL MEDIA

Dj-ul ProFM George Vintila va fi gazda party-ului din metrou in care trupa Voltaj va canta live, intr-un vagon in miscare

Published

on

 

Dj-ul ProFM George Vintila, pe care ascultatorii il aud de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 13:00 a avut o filmare atipica la si in …metrou. Pentru ca George va fi gazda celui mai traznit concert, cu ocazia aniversarii a 19 ani de ProFM si filmarea a fost pe masura. 

 

“Am mers impreuna cu echipa de filmare la metrou, chiar in statia Berceni unde joi, 10 mai la ora 21:00 ne imbarcam pentru cel mai Legalize Joy concert ProFM! In scenariul promoului pe care l-am filmat vorbesc in timp ce alerg intr-un vagon.

Cand s-a oprit camera, mi-am dat seama ca sunt chiar obosit si nu intelegeam de ce: am aflat apoi ca vagonul are 120 de metri lungime, in total am alergat 240, si va pot spune de pe acum ca vom avea cu totii loc sa….party!!!”, povesteste George Vintila.

Ascultatorii ProFM care nu vor sa rateze un super concert ProFM cu trupa Voltaj live, cantand intr-un tren de metrou in miscare trebuie sa vina pe 10 mai, la ora 21:00 in statia Berceni de unde trenul va pleca spre Pipera si se va intoarce, fara sa opreasca in statii.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending