Connect with us

EVENTS

Djii de la Liberty Parade vor mixa dintr-o butaforie înaltă de peste 17 metri!

Published

on

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment dance din istoria radioului – Liberty Parade – au intrat în linie dreaptă!

Au început lucrările pentru montarea mega-scenei pe care vor mixa cei mai hot Dji, pe 26 iulie, la Black Sea Arena, pe plaja dintre Venus și Saturn!

Anul acesta, fanii muzicii dance vor avea parte de un show complet ieșit din tipare: scena va fi o butaforie în forma unui coif de gladiator, ce va prinde viață pe ritmurile electrizante ce vor răsuna în difuzoare.

Scena –  unică în istoria de 14 ani a Liberty Parade –  va avea 60 de metri lungime iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 17,5 metri, în timp ce pupitrul Djilor de la care se va dezlănțui nebunia va fi amplasat la 5 metri înălțime.

Desfășurarea de forțe este una fără precedent: 16 TIR-uri cu echipamente și 2 TIR-uri cu elemente de decor vor construi atmosfera magică de pe plaja dintre Venus și Saturn.

200 de metri pătrați de ecrane led vor lumina cerul, alături de 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumină.

În noaptea Liberty Parade, generatoarele evenimentului vor trebui să facă față unui consum de energie de un milion de wați pe oră.

În total, 27 de Dji vor mixa live, într-un mega-show de sunet și lumină, în camioane și pe scena Liberty Parade.

LINE-UP LIBERTY PARADE 2014

Pe 26 iulie, mixează la Liberty Parade: DJ Andi, Just 2 & Luca M, Liviu Hodor, Jasc & Carlos, Cristi Stanciu, Raoul Russu, Vika Jigulina și DJ Optick iar anul acesta main artist este UMEK, care vine să mixeze la Liberty Parade direct de la Tomorrowland!

Djii care vor mixa în cele 4 camioane de la CARAVANA Liberty Parade: Emi Mateis, Ciupy&Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache,  Paul Masters, Christian Green, Shidance, Marc Rayen, Afgo, S-Funk, Gruuvelement’s, DJ Dark, Asher &Screen, Mentol și Andu.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending