Connect with us

A-Z NEWS

DNA verifică dacă Laura Georgescu a luat 5 laptopuri pentru CNA, de la cei pe care i-ar fi favorizat

Published

on

DNA a conexat, la dosarul privind licenţa postului Giga TV, plângerea Lilianei Mincă în care aceasta o acuza pe Laura Georgescu, preşedintele CNA, că a primit cinci laptopuri drept mită pentru instituţie, de la persoanele pe care le-ar fi favorizat prin prisma funcţiei sale, informeaza Mediafax.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) arată, în documentul prin care au început urmărirea penală faţă de Narcisa Iorga, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ştefan şi Laura Georgescu, că plângerea depusă recent pe numele acesteia din urmă de fosta şefă a Loteriei Române, Liliana Mincă, a fost conexată la un alt dosar, în care sunt vizate fapte de corupţie comise la nivelul CNA.

„Dosarul 475 din 2014 al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, s-a format, ca urmare a sesizării din oficiu ….. fiind semnalate posibile fapte de corupţie şi asimilate celor de corupţie în care ar fi implicaţi funcţionari ai statului, de la nivelul autorităţilor centrale de reglementare în domeniul audiovizualului, acţiunile acestora deservind interesele personale şi de afaceri, obiectivul fiind continuarea emiterii unor posturi de televiziune, deşi acestea nu îndeplinesc criteriile cerute de lege”, se arată în documentul anchetatorilor.

Procurorii mai arată că, în paralel, a fost înregistrat şi denunţul făcut împotriva Laurei Georgescu, preşedinte al CNA, de mai mulţi membri ai Parlamentului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. „În conţinutul denunţului se semnalează că în calitatea sa de preşedinte a CNA, Laura Georgescu «a pretins 5 laptopuri cu titlu de sponsorizare pentru instituţie, de la persoane pe care aceasta le-ar fi favorizat ori protejat în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu»”, se arată în document.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending