“Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” și “Dennis, pericol public 2” se întrec în aventuri sâmbătă seara, la Pro TV (galerie foto)

0
1191

Sâmbătă seara, pe 4 mai, Pro Tv le aduce telespectatorilor comedia fără limite: câștigătoare a premiului Oscar și a unui Glob de Aur, “Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” vine de la ora 20:15 cu cea mai originală metodă de a ține copiii aproape, iar de la 22:30 este rândul lui “Dennis, pericol public 2” să facă ce știe el mai bine: cele mai haioase năzbâtii cu final fericit.

Premiat cu Globul de Aur pentru rolul din “Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”, protagonistul Robin Williams, deghizat în fermecătoarea bonă a propriilor copii, a verificat credibilitatea personajului jucat intrând costumat într-o librărie. Nu mică i-a fost mirarea să vadă că trece neobservat, iar machiajul de pe fața sa, a cărui aplicare dura nu mai puțin de 4 ore și jumătate, părea perfect natural.

Inspirat chiar de către bona sa din copilărie, Lolly, Williams improvizează fără cusur în peste jumătate din secvențele comediei, interpretând-o în stilul său inconfundabil pe “Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”, sâmbătă seara, de la 20:15, la Pro Tv.

Așa cum și-a obișnuit prietenii și familia, Dennis, băiețelul pus pe șotii, nu se dezice nici de această dată: plin de energie și dornic să ajute, puștiul începe prin a-i strica ziua de naștere morocănosului domn Wilson, dar ajunge să îl scape de escrocii care îi promit leacul tinereții veșnice, sâmbătă seara, de la 22:30, numai la Pro TV.

 

Comentarii