Connect with us

Emisiuni

Doar cei puternici reuşesc: alţi doi concurenţi au părăsit ”Fabrica de staruri” la TVR 1 (galerie foto)

Published

on

Abia intrat în ”Fabrica de staruri”, Ghenadie a surprins atât publicul, cât şi organizatorii, cu un anunţ făcut în direct, în show-ul transmis live la TVR 1 şi Prime TV din Moldova. Tot la ”Fabrica de staruri” de duminică, 8 aprilie, telespectatorii au ales să mai dea o şansă Cristinei, eliminând-o pe Alina. Alţi doi concurenţi aşteaptă verdictul publicului până săptămâna viitoare.
Deschizând show-ul cu piesa lui Leonard Cohen „Hallelujah”, Cristina a reuşit să-şi controleze emoţiile şi să adune 61,95% din voturile telespectatorilor. Pe de altă parte, frumoasa Alina i-a dedicat piesa „Behind These Hazel Eyes” (Kelly Clarkson) prietenului ei, care, speră ea, încă o mai aşteaptă. Nu va trebui să o mai aştepte mult, pentru că Alina, cu doar 38,05% din voturi, părăseşte casa ”Fabricii de staruri”.

Şi de această dată, juriul a fost în asentimentul telespectatorilor, cu toţii declarându-se mulţumiţi de alegerea publicului. Dacă Marius Vizante a încurajat perdanta serii să continue, cu „tradiţionalul” sfat „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă”, Andrei Gheorghe i-a servit una dintre replicile sale acide: „Cristina… aleluia!… Alina, eşti foarte drăguţă. N-ai voce şi n-ai ureche. Dar eşti foarte drăguţă!”. Natalie Toma a remarcat vocea şi potenţialul Cristinei, precum şi alegerea piesei din deschiderea serii de Florii.

Concursul de duminică a debutat cu o interpretare cu totul originală a piesei „The Lazy Song” (Bruno Mars). Alex, unul dintre concurenţii cei mai controversaţi din ”Fabrica de staruri”, a uimit publicul când a rămas… în boxeri, la fel ca dansatorii din trupa Just Friends, care îl însoţeau. De altfel, coregraful trupei, Igor Munteanu, şi-a atras şi în această seară laude din partea juriului. Nicu Alifantis a declarat, referitor la acest moment: „Sunt absolut impresionat de Igor. Cel puţin ce-a fost aici, la Alex, a fost un regal! Atât de mult haz şi atât de mult umor, încât îmi plec toate pălăriile pe care le am acasă în faţa lui!”.

Un alt moment amuzant al serii l-au creat concurenţii, transformaţi, pe durata piesei lui Arpi („I Feel Good” a lui James Brown), în „backing vocals”. Ei au compus varianta română, cu accent… ardelenesc, a celebrei melodii: „Ioi, ce bine mă sâmţăsc!”. De altfel, se pare că lui Arpi chiar îi prieşte timpul petrecut la ”Fabrica de staruri”, el reuşind în aceste săptămâni, să dea jos 5 kilograme. Iar fiindcă pentru el a fost Paştele, i-a fost îngăduită o abatere de la Regulament. Astfel, piesa „Suzanna” (Adriano Celentano), interpretată aseară de Ghenadie, i-a fost dedicată soţiei lui Arpi, Zsuzsánna, care, însărcinată fiind, şi-a petrecut această mare sărbătoare departe de soţul ei.

Concursul de aseară s-a încheiat cu o surpriză neplăcută pentru public, dar şi pentru organizatori: la finalul evoluţiei sale, Ghenadie a anunţat că se retrage din ”Fabrica de staruri”: „Am început un alt proiect înainte de a intra la ”Fabrica de staruri”, pe care vreau să-l continui”, şi-a motivat el decizia, continuând în mod altruist: „Sper ca locul meu să fie dat de Academie colegilor”. Ghenadie este, de altfel, ultimul intrat în proiectul de la TVR 1 şi Prime TV, el luând locul lui Andrei Ilieş, care s-a retras după prima ediţie.

Finalul show-ului a aparţinut, ca de obicei, juriului. Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi Natalie Toma au făcut alte patru nominalizări pentru părăsirea casei: Mihai, Dragoş, Beti şi Denis nu au fost destul de convingători în ediţia de duminică. Dintre ei, Denis a beneficiat de salvarea colegilor, iar Beti, promiţând că data viitoare va reuşi să-şi înfrângă emoţiile, a fost salvată de profesori, reprezentaţi de directoarea Tatiana Cerga. Până săptămâna viitoare, telespectatorii îşi pot susţine, aşadar, favoritul – dintre Mihai şi Dragoş – trimiţând SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending