Connect with us

Emisiuni

“Doctorul Casei” dezvaluie secretul unui zambet perfect! (galerie foto)

Published

on

Cea de-a doua editie a emisiunii “Doctorul Casei”, difuzata duminica, 22 septembrie, de la 16.30, ACASA, este dedicata unor subiecte medicale controversate si de actualitate, probleme de sanatate cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane.

Dr. Anca Vereanu, prezentatoarea emisiunii “Doctorul Casei”, le dezvaluie telespectatorilor informatii medicale concrete si corecte, prezentate in cadrul unor reportaje bine documentate despre: estetica dentara si drumul catre un zambet perfect, despre ultimul tip de test pentru preventia cancerului de san si despre implantul de silicon in ochi pentru schimbarea definitiva a culorii irisului.

Care este secretul unui “zambet de 1000 de puncte”?

Telespectatorii vor afla de la Dr. Anca Vereanu de ce tot mai multi copii au o dantura “incalecata”, de ce maxilarul lor este mai mic decat al generatiilor anterioare, care este momentul cand trebuie luate masuri pentru corectii care tin de estetic, dar si de sanatatea intregului organism, ce se poate face la varsta adulta pentru corectii estetice, care sunt cele mai neinvazive metode.

Totul demonstrat si aratat pe cazuri specifice si explicat pe intelesul tuturor:

“Ma voi referi la varsta optima la care trebuie sa ajunga un copil la dentist pentru ca atunci cand va fi la adolesenta sa aiba un zambet perfect”, dezvaluie Anca Vereanu, prezentatoarea emisiunii.

Cum se poate schimba culoarea ochilor din caprui in albastru, verde sau violet?

Dr. Anca Vereanu vine cu informatii de ultima ora despre cea mai in voga si controversata interventie chirurgicala prin care se obtine schimbarea definitiva a culorii ochilor.

In cadrul acestui reportaj, dr Anca Vereanu explica care este legatura dintre culoarea ochilor si personalitate, cum trebuie alese lentilele de contact si abordeaza problema turismului “medical” in scopuri estetice.

Tot duminica, de la 16.30, ACASA, telespecatorii vor afla detalii despre cea mai noua metoda de modelare estetica a sanilor.

In ceea ce priveste acest subiect, “Doctorul Casei” vine cu informatii inclusiv pentru femeile care au castigat lupta cu cancerul de san si au nevoie de sprijin in lupta lor pentru a-si recastiga sansa la o viata normala.

De asemenea, va fi prezentata cea mai performanta, neinvaziva si nedureroasa metoda de diagnosticare precoce.

“Duminica va voi arata ultimul tip de test pentu preventia cancerului de san, vom vorbi despre terapie, despre posibilitatile refacerii in urma unei mastectomii”, spune dr. Anca Vereanu.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending