Connect with us

Emisiuni

Doctorul Cristian Andrei si Dan Chisu printre invitatii lui Liviu Mihaiu la ”Intre bine si rau”!

Redactia Radar de Media

Published

on

Liviu Mihaiu şi invitaţii săi dezbat acest subiect la Între bine şi rău marţi, 19 noiembrie, ora 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+

Ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi? Întrebarea dăinuie din cele mai vechi timpuri şi încă nu şi-a găsit răspunsul. Dar, pentru că dacă nu încerci, nu reuşeşti, tema este dezbătută şi de Liviu Mihaiu şi invitaţii săi la Între bine şi rău, marţi 12 noiembrie. Ca de obicei, programul este difuzat la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Invitaţii care vin la Între bine şi rău în această săptămână, cu propriile păreri, propriile experienţe de viaţă şi propriile argumente privind tema în discuţie, sunt prof. dr. univ. Mihaela Miroiu, realizatoarea Nocturnelor Marina Constantinescu, jurnalista Simona Catrina, regizorul Dan Chişu, omul de radio Mihai Dobrovolschi şi cunoscutul psiholog dr. Cristian Andrei.

Împreună, cei şase invitaţi vor încerca să ajungă cât mai aproape de răspunsul real al celor două întrebări, marţi seară, la TVR 1.
Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie.

Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în acest sezon s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending