Documentarul HBO câștigător al premiului Oscar, în exclusivitate pe HBOGO - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Documentarul HBO câștigător al premiului Oscar, în exclusivitate pe HBOGO

Published

on

Foto Credit: HBO

A GIRL IN THE RIVER: THE PRICE OF FORGIVENESS, documentarul produs în 2015 de HBO în Pakistan și regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy, este disponibil în exclusivitate pe HBO GO.

Filmul explorează problemele complexe cu care se confruntă în prezent femeile din Pakistan, precum și interpretările variate ale drepturilor femeilor și presiunea de a ierta rudele pentru infracțiunile săvârșite. O cronică a călătoriei dramatice pe care o face o tânără curajoasă care se luptă pentru viața ei, demnitate și justiție, documentarul  câștigător al premiului Oscar examinează tensiunile dintre prezent și tradiție în Pakistan.

Peste 1000 de femei sunt ucise anual în numele onoarei în Pakistan. Deseori, familiile sunt obligate să îi ierte și să-i grațieze pe agresori, ceea ce le permite să se întoarcă în comunitate. Regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy, acest documentar o are în centru pe Saba, o tânără care a supraviețuit momentului în care propria familie a încercat să o ucidă.

Documentarul HBO este produs de Tina Brown și Sheila Nevins, în colaborare cu HBO Documentary Films și a câștigat premiul Oscar la categoria cel mai bun documentar scurt.

A GIRL IN THE RIVER: THE PRICE OF FORGIVENESS / O FATĂ ÎN RÂU: PREȚUL IERTĂRII poate fi urmărit în exclusivitate pe HBO GO și va fi difuzat în luna iunie și la HBO.

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending