DOCUMENTAR | Mark Zuckerberg: În interiorul Facebook – „Revoluția” internetului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

DOCUMENTAR | Mark Zuckerberg: În interiorul Facebook – „Revoluția” internetului

Published

on

BBC Knowledge va difuza luni, 26 august, de la ora 22, documentarul Mark Zuckerberg: În interiorul Facebook care dezvăluie incredibila călătorie a tânărului Zuckerberg, de la studentul de psihologie și informatică la Harvard la fondatorul uneia dintre cele mai influente afaceri din lume.  

Rețeaua de socializare Facebook are deja mai mult de 800 de milioane de utilizatori. Jumătate dintre ei întră în cont în fiecare zi pentru a comunica cu prietenii, familia, cunoștințele, celebritățile, companiile și mărcile lor preferate. Acum, compania pare decisă să se transforme într-o mașină de făcut bani.

Mark Zuckerberg a refuzat în mod repetat oferte de lucru, precum cea de 15 milioane de dolari americani de la Microsoft. Cum poate valora compania într-adevăr 100 de milioane de dolari americani? Este modelul său de publicitate într-adevăr atât de eficient cum se spune? Care sunt amenințările la adresa succesului Facebook și ce rol are Zuckerberg însuși în stabilirea perspectivelor viitoare?

Oferind un interviu în exclusivitate cu Mark Zuckerberg, precum și imagini inedite din sediul Facebook din Silicon Valley, documentarul încearcă să răspundă la toate aceste întrebări.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending