EUROVISION. Doi artiști români cu greutate vor să se facă auziti în U.E.! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

EUROVISION. Doi artiști români cu greutate vor să se facă auziti în U.E.!

Published

on

Nemulțumiți de felul în care românii sunt văzuți și tratați în Uniunea Europeana, Dan Helciug și 1-Q Sapro s-au aliat într-un proiect muzical inedit și original și lansează single-ul ”U.E.”care pledează pentru recunoașterea corectă a statutului de cetățean european al românului.

Proiectul muzical al celor 2 artiști cu greutate se numește ‘’2Români’’ și propune un stil nou muzical, cu multe influențe, o combinație unică între muzică, teatru, poezie satirică și poezie socială. Sătui de piesele siropoase tip Eurovision, Dan Helciug și 1-Q Sapro aduc în prim plan prin trupa ‘’2Români’’ mesajul social, în stilul lor inconfundabil.

„Povestea piesei ”U.E.” este simplă și se învârte în jurul unui român care a plecat din România pentru o viață mai bună dar care, în schimb, se lovește de prejudecăți. Mesajul social al piesei transmis sub formă satirică pledează pentru recunoașterea statutului de cetățean european ȘI în cazul românilor. Un întreg popor nu poate fi judecat după câteva elemente negative, în vreme ce valorile sunt ignorate” declară Dan Heciug.

Deși cei 2 artiști au pornit de la premisa de a schimba mentalități, single-ul ”U.E.” s-a și lovit de prejudecăți la Eurovision, unde a fost respins „pe motiv de cenzură” după cum consideră Dan Heciug și 1-Q Sapro. „Emigrant, ignorant, xenofob, arogant, discriminare…cred că este pentru toți un loc sub soare” iată câteva versuri care au deranjat cenzura de la Eurovision. Muzica a devenit un șablon învechit, mai ales la Eurovision , și se simte nevoia unei schimbări generale” declară Dan Helciug.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending