Connect with us

Analize Audiente TV

Doi concurenți noi intră astăzi în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Emisiunea, lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Cabral și Adela Popescu au intrat în direct din jungla dominicană pentru a-i provoca pe telespectatori să-și decidă concurentul preferat într-un joc cu surprize. Pentru prima dată în acest sezon, soarta a două celebrități a fost dictată de publicul de acasă. Ediția Sunt celebru, scoate-mă de aici! de duminică a fost lider de audiență.

Anisia Gafton și Giani Kiriță s-au duelat, LIVE, din Republica Dominicană, pentru produsul la care visează de când au ajuns în junglă – Anisia simțea nevoia de ceva dulce și a cerut o ciocolată, iar Giani o cafea fierbinte. În urma votului publicului, Anisia l-a învins pe celebrul fotbalist.

Ediția Sunt celebru, scoate-mă de aici! de duminică a fost lider de audiență. În intervalul orar 19:56 – 23:05, show-ul a înregistrat 5.9 puncte de rating și 18.5% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de audiență și 15% cotă de piață.

Două noi celebrități vor tulbura liniștea junglei și vor intra în această seară în cel mai intens experiment al momentului. ”Primim marfă nouă, ferchezuită, odihnită, bine mâncată. Noii veniți se îndreaptă către noi bucuroși și voioși pentru încă… 10 secunde!”, va spune Adela Popescu. Emoțiile celor doi vor fi atât de intense încât abia în fața primului joc vor realiza în ce provocare au intrat: ”Nici nu știu de ce am venit. Abia mai respir… Am venit să ne punem viața în pericol!”, va mărturisi una dintre celebrități.

”Nu că o să vă pară rău că ați venit, nu că o să vă smulgeți părul din cap, o să vă doriți la fiecare zece secunde să strigați <<Sunt celebru, scoate-mă de aici!>>”, le-a spus Cabral înainte de prima lor probă. Cine sunt cele două celebrități care vor da peste cap strategiile făcute deja în junglă, dar și în ce tabere vor ajunge, aflăm astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending