Connect with us

Televiziune

Doi concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România. Cine sun aceștia?

”Încercam să echilibrez balanța. Am simțit o presiune foarte mare. Sunt vizată să plec acasă”, a spus Bianca

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Ce intensitate a avut acest joc”, a spus aseară Daniel Pavel după ce a văzut cum cei nouă membri ai tribului Taino au luptat până la ultima emoție și răsuflare pentru a câștiga cel mai râvnit și dorit simbol – cel al Imunității, cel care le asigură liniștea pentru cel puțin încă o săptămână în competiție.

A fost o seară în care dezamăgirile au atins cote înalte, fericirea s-a transformat în lacrimi și ambiția a ajuns tot mai sus. Totul doar la Survivor!  

Jocul de Imunitate le-a pus față în față pe unele dintre cele mai bune prietene în confruntări precum cea dintre Bianca și Carmen, Porkolab și Moromete, dar și pe unii dintre cei care s-au învățat să se întâlnească pe traseu, precum Dan și Robert sau Robert și Ștefania. În final, câștigătorul a fost, și săptămâna aceasta, tot Robert, care a oferit o declarație surprinzătoare: ”V-am zis că am dus colanul doar la spălat?”.

Încercam să echilibrez balanța. Am simțit o presiune foarte mare. Sunt vizată să plec acasă”, a spus Bianca după ce a pierdut la limită confruntarea din jocul final cu 2 la 1 în fața lui Robert. Cu multe emoții, strategii și gânduri despre cum vor merge voturile, cei nouă concurenți s-au îndreptat spre Consiliul de Nominalizare. Acolo, Porkolab a oferit una dintre cele mai sincere păreri despre colegii ei: ”Premiul face ca fiecare să se gândească cum e mai bine să se comporte”.

La decizia celor de acasă au ajuns Bianca, nominalizată de grup și Krișan, propus de către fostul lui coleg de echipă, Robert. Nici unul dintre cei doi nu s-a arătat cu adevărat surprins de nominalizare, așa că fiecare a pledat motivele pentru care ar merita să rămână și pe mai departe.

Diseară, urmează să vedem care vor fi ecourile în tribul Taino după nominalizările făcute. Se pare că între foștii Războinici există deja prima separare clară: ”au început să mă ridice la filu și să tragă în mine”, va declara Krișan. În plus, fostele Faimoase simt că sunt tot mai expuse și trebuie să ia anumite decizii pentru etapele care se apropie. De altfel, Bianca va sublinia ce simt ele: ”mi vine să plâng pentru că nu mi se pare corect”.

O nouă șansă de a primi un semn de acasă, de această dată sub forma unui gust care-i va emoționa și le va aminti de viața lor, de oamenii dragi și de tot ce au mai frumos. Cine vor fi căpitanii, cum își vor forma echipele și cine va câștiga, vom descoperi în doar câteva ore la Jocul de Comunicare.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV6 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending