Connect with us

Emisiuni

Doina Badea, povestea unui destin spulberat de un cutremur devastator, la “Doamne de poveste”, pe Acasa TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Una dintre vocile de aur ale anilor ’60-‘70, numita si Edith Piaf a Romaniei, Doina Badea si-a inchinat viata carierei muzicale, iar succesul sau a depasit granitele romanesti. A trait sa-si vada visul de-o viata implinit, acela de a avea un sot iubitor si copii, insa fericirea a durat prea putin.

 

Confesiunile emotionante ale prietenilor si colegilor de breasla care au cunoscut-o indeaproape: Stela Popescu, Angela Similea, Margareta Paslaru, si ale membrilor familiei, au adus aduc in fata telespectatorilor povestea unei mari cantarete a muzicii usoare romanesti, Doina Badea, a carei viata a fost marcata de un destin tragic si cutremurator, duminica, la “Doamne de poveste”, ACASA.

 

Pe Stela Popescu o leaga amintiri frumoase de Doina Badea, pe care a cunscut-o prima data la Teatrul din Deva: “E pacat ca oamenii care au o anumita valoare si care pot schimba viata celor din jur sa plece asa de devreme. Ei au un scop pe lumea aceasta, ar trebui sa fie lasati sa-si duca aceasta povara, ca e ca o povara sa stii. Trebuie sa te lipsesti de anumite lucruri ca sa poti sa-i faci pe ceilalti fericiti, si Doina avea acest har.”, isi aduce aminte cu tristete Stela Popescu.

 

Moartea Doinei Badea in timpul cutremurului din ’77 a fost o adevarata drama, pentru ca tot atunci si-a pierdut viata intreaga ei familie: “Din cate stiu ea pleca la spectacol si ajungand la parter, punand piciorul pe trotuar, a pornit cutremurul. A realizat ca e un cutremur puternic si s-a intors ca orice mama. Nu a mai ajuns acolo.”, a povestit pentru “Doamne de poveste” Angela Similea.

 

Ultimii ani din viata Doinei Badea au fost cei mai frumosi: “Si-a dorit foarte mult sa fie mama! I-a avut pana la urma pe cei doi baieti care s-au stins odata cu ea. Visul pe care l-a avut in ceea ce priveste familia a durat cativa ani. Nu il cunosteam prea bine pe sotul ei, dar stiu ca se intelegeau foarte bine si intr-adevar cred ca in ultimii ani a cunoscut si fericirea de a avea o familie apropiata si iubita.”, adauga fratele acesteia.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending