Connect with us

Vedete

Doinița Oancea, actrița din serialul Sacrificiul, a lansat douã piese pentru sãrbãtori

Published

on

Când nu este pe platourile de filmare de la cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, serial ce a ajuns la finalul primului sezon şi care va continua la începutul anului urmãtor, Doiniţa Oancea merge în studioul de înregistrãri. Îndrãgita acţriţã le-a pregãtit fanilor sãi o surprizã: două cover-uri speciale pentru sărbători, Santa Baby şi Santa Claus is coming to Town.

Doinița își dorește ca pe lângă proiectele din televiziune să se axeze și pe muzică, prima ei dragoste: “Muzica a fost tot timpul parte din mine, fără să știu să explic cum și de unde. Probabil a contat și că am crescut cu ea, la mine în familie sunt mulți care fac sau au făcut muzică (veri, mãtuși, unchi). Totul a început în clasa I când am dat examen de admitere la George Enescu la secția pian. Am intrat cu nota 10! Dar am stat un singur an, pentru că a trebuit sa urmez o școală generală lângă casă. Apoi am vrut să urmez drumul acesta pe la 14 ani, în paralel cu școala, însă probabil nu eram chiar atât de absorbită de muzică, m-a furat <<adolescența>> și am renunțat la idee. Am mai cochetat cu muzica, însă niciodată nu am fost mulțumită. Probabil că în anul care urmează o să îi acord mai multă atenție, să vedem ce va urma!”.

Mai multe detalii despre activitatea actriței pot fi urmãrite pe pagina de YouTube a Doiniței: https://www.youtube.com/user/doinitamihaelaoancea .

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending