marți, februarie 20, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTMuzicaDominique lansează „No Drama" și schimbă dinamica relațiilor

  Dominique lansează „No Drama” și schimbă dinamica relațiilor

  Dominique lansează „No Drama”, o piesă care ia viața în plin și care aduce acea încredere în sine care nu permite dramei să intre în peisaj.

  Cu o voce plină de senzualitate, cu ritmuri vibrante și cu energia caracteristică tuturor proiectelor I NAME IT, „No Drama” își face loc, în aceste ultime zile de vară, pentru a ne propune un nou mod de a privi lucrurile. 

  Când drama este la fiecare pas, când lucrurile încep să se complice, chiar dacă rezolvarea e simplă, Dominique schimbă vibe-ul și ne pune ochelari noi, pentru a vedea mai bine cât de ușor se poate schimba abordare. 

  „No Drama” este piesa de care fiecare dintre noi a avut nevoie într-un anumit moment al vieții și care, acum, se strecoară în playlisturile noastre, pentru a schimba retorica zilelor și dinamica relațiilor. 

  Dominique este o artistă și compozitoare din București, care a pornit pe drumul muzicii încă de la vârsta de 13 ani. Artista și-a lansat prima piesă la vârsta de 14 ani, „Eroul meu”, iar de atunci a continuat să compună și să studieze muzică, în toate formele ei. 

  I NAME IT este un proiect de muzică electronică, fondat în iunie 2019, care are la bază o dragoste profundă față de muzică.

  Proiectul vine la pachet cu lansări atât în zona chill, cât și în cea deep, și este ca un manifest despre evoluție, apărut dintr-o dorință de a pune o amprentă personală asupra industriei muzicale din România și nu numai. 

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente