Connect with us

A-Z NEWS

Donatella Versace a cheltuit 5.000 de dolari in doar zece minute

Published

on

Reclame

Designerul Donatella Versace plateste industria modei. Spunem asa, pentru ca designerul a achizitionat ochelari de soare in valoare de 5.000 de dolari. Donatella Versace a platit pentru zece perechi de ochelari suma de cinci mii de dolari.

Pentru ca designerul celebru sa scape de aceasta suma nu au fost necesare decat 10 minute de shopping intr-un magazin de profil. Nimic mai simplu.

Donatella nu s-a uitat la bani, dupa cum spune o sursa din interiorul magazinului cu pricina: „A intrat in magazin si a inceput sa aleaga. Privea perechile de ochelari si spunea ca ii vrea – si pe asta…si asta…- si tot asa, pana a luat zece perechi”.

Sesiunea de cumparaturi s-a terminat cu plata lor si un „Ciao”, dupa cum relateaza sursa.

[starrating template_id=4 select=’post’ column=’votes’ min_votes=1 image_from=’custom’ image_custom=’image_size’ rating_size=’30’ review_size=’30’ rating_thumb_size=’32’]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending