Donatii directe pentru victimele din #Colectiv - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Revista Presei

Donatii directe pentru victimele din #Colectiv

Published

on

Victimele din #Colectiv au nevoie de ajutorul nostru. Pe site-ul roevents.ro au fost publicate conturile titularilor unde se pot face donatii!

In continuare redam din postarile sursei mentionate.

Donatii directe pentru Max

Cu totii il stim pe Max – Mihai Anghel de la RockStage Romania. El este tipul inalt din fata scenei, mereu la datorie cu aparatul de fotografiat si care nu rateaza niciun concert. Max este in continuare internat in spital in urma incidentului din clubul Colectiv; este in afara pericolului, insa pentru el va urma o perioada grea de recuperari si ingrijiri a zonelor afectate de arsuri. Contul in care puteti dona bani pentru Mihai Anghel (Max) este: Cont – RO 28 INGB 0000 9999 0543 8518 Banca – ING Bank Nume – Mihai Iulian Anghel Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct la el! Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume! Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!

Un ajutor pentru Flavia Lupu

Cine o cunoaste pe Flavia Lupu stie ca este o fata mereu vesela si cu o atitudine pozitiva. Are o pasiune pentru concertele rock si scrie niste cronici minunate. Din pacate Flavia este una dintre victimele din clubul Colectiv. Este internata la Spitalul de Arsi si o asteapta un lung si costisitor tratament de recuperare. Pentru cei ce doresc sa o ajute, va pun la dispozitie contul ei personal: Titular: Flavia Lupu Claudia, deschis la Alpha Bank cu IBAN: RO81BUCU1571034403897RON Va multumim frumos pentru gandurile voastre bune!

Donatii directe pentru Roxana

Mereu in primele randuri pentru a capta cele mai bune poze, Roxana Boghian Elena (cunoscuta pe facebook si sub numele de Shimmaya) este una din victimele Colectiv. Pasionata de fotografia de concert dar si de fashion. Roxana este o fire vesela, mereu optimista si sociabila. Momentan, se afla la Spitalul de Arsi, intubata. Speranta este cea care ne da curajul si puterea sa trecem peste greutatile vietii.   Contul in care puteti dona bani pentru Roxana Boghian: IBAN: RO48BRDE44SV32468974450 COD SWIFT: BRDEROBU Titular: Boghian Elena   Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct in contul Roxanei. Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume! Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!

Advertisement

Donatii directe pentru Catalin

Catalin Ilnitchi impartaseste pasiunea colegilor sai pentru fotografia de concert. Este o fire dinamica si un prieten de nadejde! Conturile in care puteti dona bani pentru Catalin Ilnitchi sunt: RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD deschise la Banca Transilvania. SWIFT: BTRLRO22 Titular cont: Neagu Tamara Adina (mama lui Catalin) Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct la mama lui, care se afla alaturi de Catalin! Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume! Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!

Donatii directe pentru Andrada

„Dream until your dreams come true” – asta ne spune mereu Andrada. O fire neastamparata si vesela, mereu cu moralul la maxim, Andrada are ca pasiuni foto-jurnalismul, portretele, arhitectura si bineinteles, fotografia de concert. Andrada are nevoie de ajutorul nostru, intrucat va urma un proces lung si costisitor de recuperare in urma arsurilor de gradul 2 si 3 suferite in incendiul de la clubul Colectiv. Contul in care puteti dona bani pentru Andrada Mihailescu sunt: Cont IBAN: RO17 BACX 0000 0000 5007 5000 – moneda RON deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank. SWIFT: BACXROBU Titular cont: Mihailescu Maria (mama Andradei) Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct la mama ei, care se afla alaturi de Andrada! Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume! Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!

Donatii directe pentru Miluta Flueras

În anul 2008, a început sa faca fotografie de concert, îmbinând arta fotografică și muzica. A lansat atunci un site de profil, EyeOnMetal.ro, pentru ca apoi să fie fotograf al site-ului Letsrock.ro, iar, în primavara anului 2010, a devenit fotograful oficial al publicației METALHEAD.RO (mai apoi și al BESTMUSIC.RO). Miluta Flueras are nevoie de ajutorul nostru, intrucat este internat la Spitalul de Arsi Contul in care puteti dona bani pentru Miluta Flueras IBAN: RO12UGBI0000762002799RON deschis la Banca Garanti Bank Titular cont: Ana-Maria Gavrila (logodnica) Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct la Ana-Maria Gavrila (logodnica)! Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume! Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending