Dorian Popa încearcă să rămână în cea mai bună formă pentru Ultimul Trib: ”Cel mai teamă îmi este de accidentări” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Dorian Popa încearcă să rămână în cea mai bună formă pentru Ultimul Trib: ”Cel mai teamă îmi este de accidentări”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cu grijă pentru o eventuală accidentare, dar cu un ochi după premiul cel mare, Dorian Popa se pregătește de luptă în Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1.

În cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, vor pleca în Madagascar alãturi de el Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

”Este prima aventură sportivă în care mă înscriu! Mai sunt șase oameni, te poți baza pe mai mulți, se pot crea prietenii, abia aștept să văd ce se va întâmpla. Problemele principale nu sunt mâncarea, dușul și odihna, ci telefonul, social media. O să fie o dezintoxicare, mai ales că m-am încărcat cu greutatea cotidiană a vieții de București, am nevoie să mă relaxez puțin și ce să fie mai frumos decât să te „relaxezi” puțin și să și lupți pentru un premiu de 100.000 de euro”, încearcă să se încurajeze Dorian.

”Cel mai teamă îmi este de accidentări, corpul fiind nehrănit, neodihnit, este mult mai predispus la accidentări. Motiv pentru care o să fiu mult mai atent cu încheieturile mele, cu întreg corpul pentru că nu mi-aș permite să stau pe dreapta câteva luni sau mai rău!”, mărturisește Dorian Popa.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Advertisement

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending