Dorian Popa: „Mereu am fost atras de femeile puțin mai mari decât mine” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sâmbătă, Dorian Popa, membru al juriului emisiunii „Next Star” de la Antena 1 face declarații picante în platoul emisiunii „Star Chef”, acolo unde este invitat să gătească alături de Nicolai Tand și Maria Simion. Tânărul, care este într-o relație cu o femeie cu cinci ani mai mare decât el, mărturisește că a fost mereu mai atent la femeile mature.

„Mereu am fost atras de femeile puțin mai mari decât mine. Mi s-a părut că am ce învăța de la ele, că mă ajută și pe mine să cresc mai repede”, declară Dorian.

Deși părinții lui s-au despărțit când era adolescent, Dorian spune că această situație l-a determinat să fie mai muncitor, mai dedicat, mai hotărât să reușească în viață. Îi este foarte recunoscător mamei lui, cea care a făcut tot ce i-a stat în putință să le ofere lui și fratelui său un trai cât mai bun, iar acum o ajută amândoi constant. Poate tocmai de aceea el susține că independența financiară a femeilor este foarte importantă.

„Din punctul meu de vedere, orice om trebuie să poată fi independent în situații de forță majoră. Nu spune nimeni să fii atât de independent, încât să nu-ți mai pese de cuplu sau să nu te poți integra într-o relație. Dar în cazul în care acea relație nu mai funcționează nu trebuie să rămâi cu ochii în soare. De multe ori senzația că nu te poți descurca te face să vrei relația, nu sentimentele”, crede Dorian.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending