Connect with us

Emisiuni

Dorina Lazăr: “O doamnă poartă întotdeauna ciorapi”

Avatar

Published

on

Emisiunea Bonton, difuzată duminică, 17 noiembrie,  de la ora 17.30, prezintă, în cadrul rubricii “Cu respect”, un interviu cu actriţa Dorina Lazăr.

Ea îşi aminteşte amuzată despre ce însemna, pe vremuri,  o doamnă. “Asta-mi aduce aminte că răposatul bărbatul meu mă întreba în plină vară, pe 40 de grade “N-ai ciorapi?” “Nu”. “Dar o doamnă poartă întotdeauna ciorapi”.

Cei 7 ani de acasă ai vedetei s-au petrecut între 1940 şi 1947, în plin război,  iar Dorina Lazăr are amintiri dure din acele timpuri.

 “Am fost învăţată, şi învăţaţi cu toţii, obligaţi de împrejurări, să preţuim şi hrana şi apa şi lucrurile, şi ghetele… şi ţin minte că am primit prin clasa a treia sau a patra o pereche de cizme de cauciuc şi am fost atât de fericită că le-am pus la capul patului. Toată noaptea au mirosit la nasul meu cizmele acelea”, spune amuzată actriţa.

Dorina Lazăr a constatat că, în România, oraşele de provincie sunt foarte îngrijite.

“M-a impresionat extrem de plăcut cum arată Satu Mare, de exemplu. Oamenii de acolo au grijă de faţada caselor lor. La geamuri, pe dinafară sunt ghivece cu flori. Ce-mi place cel mai mult este atunci când omul trăieşte în respect pentru natură, pentru mediul înconjurător. În respect şi în iubire.”

Mai multe detalii, sfaturi de bune maniere şi interviul complet, poate fi urmărit duminică, 17 noiembrie, de la ora 17.30,  pe Digi24, în cadrul emisiunii Bonton, prezentată de Dana Gonţ.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending