Connect with us

A-Z NEWS

DOSARUL ICA. Dan Voiculescu, vară toridă: “Din momentul în care intri într-o bătălie cu şeful statului tău, lupta e grea”

Published

on

Omul de afaceri Dan Voiculescu îşi aşteaptă sentinţa la Curtea de Apel, acolo unde, azi dimineaţă s-a reluat procesul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, după audierile de ieri, în cadrul cărora avocaţii inculpaţilor au înaintat diverse cereri.

„Nu am niciun amestec cu spălarea de bani. Sper ca judecătorii să fie de bună credinţă şi să judece corect. Eu sunt pregătit pentru orice. Nu mi-e frică. Din momentul în care intri într-o bătălie cu şeful statului tău, lupta e grea.”, a spus Dan Voiculescu înainte de începerea procesului în această dimineaţă.

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiţă Mateuţ, a cerut, la termenul de luni al dosarului privatizării ICA, să fie audiaţi şi şeful statului, Traian Băsescu, primar general la vremea faptelor incriminate, şi foştii miniştri ai Agriculturii Ilie Sârbu şi Dacian Cioloş. Curtea de Apel Bucureşti a respins aceste cereri de audiere înaintate de avocatul Mateuţ, potrivit mediafax.ro.

Procurorul a cerut, luni seară, pedepse mai mari pentru toţi inculpaţii şi aplicarea legii mai favorabile în acest caz, şi anume a noului Cod penal, iar în cazul lui Dan Voiculescu, pedeapsa maximă prevăzută de noua lege penală este de 10 ani de închisoare.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti i-au condamnat la Dan Voiculescu la 5 ani de închisoare, iar pe Sorin Pantiş şi Gheorghe Mencinicopschi la câte 6 ani de detenţie, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. pafnute 007,sfantul

    6 august 2014 at 13:34

    Bai Bula Felix,nu toata lumea e intoxicata cu” H3″
    Tu nu te lupti cu Base,tu te lupti cu acea parte a poporului roman,care intelege ca ai fost,esti si poate,vei mai fi,HOTZ.OK?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending