Connect with us

ALL MEDIA

Dosarul ICA nu va fi strămutat. Dan Voiculescu, bun de plată

Published

on

Dosarul privind privatizarea Institutului pentru Cercetări Alimentare (ICA) în care este acuzat Dan Voiculescu, nu va fi strămutat, ci se va judeca în continuare la Curtea de Apel Bucureşti, iar următorul termen al procesului este pe 4 august.

Avocatul omului de afaceri, Gheorghiţă Mateuţ, a cerut strămutarea cauzei la o altă instanţă din ţară, acuzând presiunea mediatică, care ar afecta obiectivitatea judecătorilor.

ÎCCJ a respins vineri cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a procesului la o altă instanţă, el fiind obligat şi la plata a 100 de lei cheltuieli judiciare, scrie România TV.

Emisiunile televizate şi articolele din presă au indus opiniei publice ideea falsă că Dan Voiculescu ar fi fost implicat în săvârşirea unor infracţiuni de corupţie a judecătorului Stan Mustaţă de la CAB, potrivit avocatului lui Voiculescu. El a depus la dosar peste 300 de pagini cu articole negative din presă care fac referire la Dan Voiculescu şi dosarul ICA.

Mateuţ a mai cerut instanţei să anuleze şi decizia CAB de impunere a sechestrului asigurător pe bunuri şi acţiuni ale familiei Voiculescu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending