Connect with us

A-Z NEWS

Două femei care, din iubire, au sfidat o lume întreagă – Daniela Vlădescu şi Elena Lupescu

Published

on

Reclame

Au iubit barbatii nepotriviti, Nicu Ceausescu si printul Carol al II-lea, au suferit oprobiul public dar dragostea lor a fost mai presus de orice. Daniela Vladescu si Elena Lupescu sunt doua femei pentru care iubirea a insemnat totul, doua adevarate doamne ce au ca numitor comun iubirea.

Duminica, de la 17.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer aduce celor de acasa doua povesti de viata ce au in comun iubirea. Daniela Vladescu este femeia care pentru iubire i-a sfidat pe Nicolae si Elena Ceausescu, securitatea, a indurat sa fie aratata cu degetul dupa 1989, a fost la pamint si a gasit puterea sa se ridice. Duminica, 24 octombrie, de la 17.30, intr-un interviu emotionant faimoasa soprana povesteste despre puterea de a iubi a unei inimi de femeie.

Olivia Steer va prezenta portretul unei doamne care a fost inzestrata cu toate darurile: frumusete, talent, o voce minunata, care avea totul pentru a fi fericita si care a pus iubirea mai presus decit orice. A sfidat opinia publica in timpul Revolutiei si chiar moartea si a stat linga barbatul pe care il iubea cind toti il parasisera sau erau impotriva lui.

Putea sa se darime lumea numai ca Nicu Ceausescu sa o iubeasca. O poveste de iubire care te pune pe ginduri, o marturisire zguduitoare a celei care acum este directoarea Teatrului “Oleg Danovschi” din Constanta. Daniela Vladescu si-a gasit sensul vietii in arta dar nu a mai avut curajul sa iubeasca iar. Alaturi de povestile Danielei avocata Paula Iacob face o marturisire extraordinara- spune care sint ultimele cuvinte ale lui Nicu Ceausescu inainte de a muri.

Si tot duminica, la “Doamne de poveste”, istoria unei femei controversate, care pentru iubire a infruntat o lume intreaga- Elena Lupescu. Din clipa in care a devenit amanta lui Carol al II-lea nu l-a mai parasit nici atunci cind toti si toate ii erau impotriva. A fost Elena Lupescu femeia fatala si rea, cauza tuturor greselilor unui rege sau a fost demonizata si pusa la zid pe nedrept? A fost o mare iubire sau relatia dintre ea si Carol al-2-lea a fost mai degraba aceea dintre o asistenta medicala si pacientul sau bolnav de priapism?

Sunt doar cateva dintre intrebarile care-si vor gasi raspuns duminica, 24 octombrie, de la 17.30, la “Doamne de poveste”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV7 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending