Connect with us

ALL MEDIA

Două femei care, din iubire, au sfidat o lume întreagă – Daniela Vlădescu şi Elena Lupescu

Avatar

Published

on

Au iubit barbatii nepotriviti, Nicu Ceausescu si printul Carol al II-lea, au suferit oprobiul public dar dragostea lor a fost mai presus de orice. Daniela Vladescu si Elena Lupescu sunt doua femei pentru care iubirea a insemnat totul, doua adevarate doamne ce au ca numitor comun iubirea.

Duminica, de la 17.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer aduce celor de acasa doua povesti de viata ce au in comun iubirea. Daniela Vladescu este femeia care pentru iubire i-a sfidat pe Nicolae si Elena Ceausescu, securitatea, a indurat sa fie aratata cu degetul dupa 1989, a fost la pamint si a gasit puterea sa se ridice. Duminica, 24 octombrie, de la 17.30, intr-un interviu emotionant faimoasa soprana povesteste despre puterea de a iubi a unei inimi de femeie.

Olivia Steer va prezenta portretul unei doamne care a fost inzestrata cu toate darurile: frumusete, talent, o voce minunata, care avea totul pentru a fi fericita si care a pus iubirea mai presus decit orice. A sfidat opinia publica in timpul Revolutiei si chiar moartea si a stat linga barbatul pe care il iubea cind toti il parasisera sau erau impotriva lui.

Putea sa se darime lumea numai ca Nicu Ceausescu sa o iubeasca. O poveste de iubire care te pune pe ginduri, o marturisire zguduitoare a celei care acum este directoarea Teatrului “Oleg Danovschi” din Constanta. Daniela Vladescu si-a gasit sensul vietii in arta dar nu a mai avut curajul sa iubeasca iar. Alaturi de povestile Danielei avocata Paula Iacob face o marturisire extraordinara- spune care sint ultimele cuvinte ale lui Nicu Ceausescu inainte de a muri.

Si tot duminica, la “Doamne de poveste”, istoria unei femei controversate, care pentru iubire a infruntat o lume intreaga- Elena Lupescu. Din clipa in care a devenit amanta lui Carol al II-lea nu l-a mai parasit nici atunci cind toti si toate ii erau impotriva. A fost Elena Lupescu femeia fatala si rea, cauza tuturor greselilor unui rege sau a fost demonizata si pusa la zid pe nedrept? A fost o mare iubire sau relatia dintre ea si Carol al-2-lea a fost mai degraba aceea dintre o asistenta medicala si pacientul sau bolnav de priapism?

Sunt doar cateva dintre intrebarile care-si vor gasi raspuns duminica, 24 octombrie, de la 17.30, la “Doamne de poveste”.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending