Connect with us

Reality Show

Două foste concurente ”Chefi la cuțite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

În cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, două foste concurente ”Chefi la cuțite” fac echipă în bucătăria restaurantului pe care Nea Mărin îl administrează pe malul Mării Negre.

Astfel, Marlena Botezatu, finalistă ”Chefi la cuțite” și bucătar șef încă de la începutul reality show-ului, a declarat de nenumărate ori că este o provocare mult prea mare să facă față singură cererilor lui Nea Mărin. Prin urmare, o va avea, de acum, alături pe Angie Cobuț, cea care l-a cerut în căsătorie pe Chef Cătălin Scărlătescu.

”O știam pe Angie de la ”Chefi la cuțite”, știam că e vorbăreață și funny, așa că mi-am zis că o să fie bine, o să fie distracție și voie bună și în bucătărie”, mărturisește Marlena în momentul în care află cine o va ajuta.

”Data trecută când am fost la Nea Mărin a fost mare distracție. Eu speram că acum mă ține și pe mine pe post de vedetă, dar de unde, el mă bagă în bucătărie”, spune Angie când Nea Mărin îi atribuie sarcinile de ajutor de bucătar.

Cum se vor descurca Marlena și Angie în bucătărie și dacă împreună vor reuși să facă față valului de clienți, dar și cerințelor lui Nea Mărin, telespectatorii vor vedea duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending