Connect with us

Reality Show

Două lovituri pentru echipele din ”Ultimul Trib”, înaintea jocului de Salvare

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Crocodiii și Lemurii primesc două loviture grele chiar înaintea jocului de Salvare care va trimite încă doi oameni la duel, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Față în față pe terenul de luptă, membrii ambelor echipe au câte un șoc după ce observă că doi concurenți nu mai sunt prezenți. Mai întâi, Lemurii află de tragedia care a avut loc în familia lui Dima, iar cei mai mulți dintre ei înțeleg abia atunci care este motivul dureros pentru care artistul se avânta în fiecare joc de parcă ar fi fost ultimul. ”Știam că are probleme acasă, știam că trage pentru sora lui!”, a spus Ionuț Iftimoaie, singurul căruia Dima apucase să îi vorbească despre boala surorii sale.

Totodată, fetele rămase în echipa Corcodililor observă că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una dintre probe.

Lemurii și Crocodilii se aruncă în lupta pentru Salvare, chiar dacă echipele par dezechilibrate, iar în cele din urmă, o nouă răsturnare de situație le dă peste cap toate planurile, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending