joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziunePremieră TV„Drag de România mea!”, în sezonul 10! Iată ce surprize a pregătit...

  „Drag de România mea!”, în sezonul 10! Iată ce surprize a pregătit Paul Surugiu-Fuego la TVR 2

  Duminică, 2 aprilie, de la ora 15:00, Paul Surugiu Fuego dă startul cel de-al zecelea sezon „Drag de România mea!”, cu o ediţie de gală. Totul e nou: platoul, genericul, melodiile si momentele. Nu vor lipsi marile vedete ale muzicii românești, actori, nume de referință ale folclorului, dar și tineri extrem de talentați. Revine publicul spectator, dar și duetele de senzație, interpretate live alături de trupa emisiunii, „Supermarket”. În fiecare duminică, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de gale cu spectacol, muzică, culoare, dinamism şi poveşti interesante, așa cum Paul Surugiu-Fuego și echipa sa pregătesc de aproape cinci ani. „Drag de România mea!” este o alternativă prin care telespectatorii se pot relaxa cu divertisment de calitate şi decență.

  „Drag de România mea!” a pregătit deja cele 10 gale şi sunt multe noutăți. Revine publicul spectator, un look fresh în „sufrageria” nou-nouță, iar colecția de tablouri realizate de Paul Surugiu-Fuego, expuse în premieră, au fost încadrate cu o ramă în lait-motivul studioului de către scenograful și regizorul artistic, Dan Manoliu.

  Dintre rubricile consacrate, nu lipsesc Testul de sinceritate, duetele aparte, momentele live cu trupa „Supermarket”, precum și baletul, în costume noi şi strălucitoare, condus de coregraful Florin Mariș. Printre surprize: tineri talentați și cele mai iubite vedete ale muzicii de ieri până azi, gale de folclor și o super confruntare în duminica pascală.

  Prima ediție va fi una captivantă. Paul Surugiu și echipa sa au pregătit un debut cu emoţie. Prima invitată: Mirabela Dauer. Artista, care a mărturisit că urmărește „Drag de România mea!” de aproape cinci ani, revine cu melodii şi sfaturi pentru realizatorii emisiunii TVR 2, dar și cu amintiri. Ea a răspuns „Testului sincerității” cu nonșalanța care a consacrat-o și astfel vom afla ce regrete are, de ce nu are o familie până azi, dacă a fost nedreptățită sau dacă a fost în vreo competiție cu celelalte colege ale sale.

  Tot acum, vom asculta un duet Paul şi Mirabela, dar și o parte din cele mai cunoscute și mai iubite melodii ale interpretei.

  Cariera Cameliei Florescu începea în urmă cu ceva timp la TVR, în concursul „Steaua fără nume”. Despre artistă se vorbeşte acum mai puţin, dar cu toate acestea, Camelia Florescu face performanță, lansează albume, compune şi scrie versuri.

  De senzație va fi apariția minunatei Sava Negrean Brudașcu, care ne aduce, prin tradiții autentice, un colț de Românie direct de la Sălaj. Aceasta vine alături de instrumentiștii săi pentru a prezenta câteva momente atipice, despre femeile din Ardeal, dansuri, dar și un duet alături de Paul Surugiu. Artista ne va povesti despre filosofia sa de viață, dar şi de unde își ia energia și ne va cânta, ca nimeni altcineva, despre sentimente patrioticei. Paul Surugiu a pregătit și el o premieră, dar și șlagăre cunoscute dedicate doamnelor, alături de trupa „Supermarket” și baletul condus de Florin Mariș.

  „Va fi un sezon strălucitor! Avem o nouă imagine şi o nouă prezentare! Vor fi multe vedete, oameni talentați, colegi dragi care ne aduc premiere şi momente unice. Va fi sărbătoare în fiecare duminică la TVR 2 și cred că veți petrece clipe de neuitat alături de noi. Când am început acest proiect, în 2018, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecare poveste pe care o spunem va stârni curiozitatea, pentru cei care nu i-au descoperit pe oamenii care au definit și definesc țara aceasta. Nu știu cât am reușit, dar știu că, uitându-mă la emisiunile realizate de mine și de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am lăsat influenţaţi de modă, că n-am fugit după o audiență absurdă, doar de dragul de-a exista și că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziționa pe o plajă care nu ne este specifică.

  Și asta ne-a adus succesul. Oamenii de toate vârstele ne urmăresc și descoperă în emisiunea noastră ceva interesant. Nu suntem cei mai buni sau mai deștepți, nu am reinventat roata cea mare, dar sunt sigur că oferim calitate. Ceea ce aducem în fiecare duminică la TVR 2, este o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura și încercăm să oferim o variantă de rezervă în caz că cineva își dă seama că România are valori, are muzică frumoasă, cu accente corecte, are eroi care știu să vorbească corect în limba lor și care au ceva de spus, până la urmă. Stați cu noi!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente