Connect with us

ALL MEDIA

Dragoş Bocanaciu a fost desemnat coordonatorul proiectului TVR din Republica Moldova

Redactia Radar de Media

Published

on

Jurnalistul Dragoş Bocanaciu a fost desemnat coordonator al proiectului TVR din Republica Moldova, a confirmat, joi Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

“A primit deja această însărcinare cu vreo trei săptămâni în urmă”, a spus Stelian Tănase.

Dragoş Bocanaciu a confirmat că de trei săptămâni se ocupă de proiectul TVR Moldova, ca urmare a unei discuţii pe care a avut-o cu Stelian Tănase, dupa cum anunta Mediafax.

“Acum trei săptămâni a fost într-adevăr o discuţie şi mi s-a cerut să mă implic în acest proiect TVR Moldova, în ceea ce priveşte realizarea unor producţii în Republica Moldova, pentru că grila este făcută de departamentul TVRi (TVR Internaţional, n.r.)”, a spus Dragoş Bocanaciu. El a precizat că îşi menţine în continuare şi celelalte sarcini de serviciu pe care le are în SRTv.

Dragoş Bocanaciu este jurnalist senior la departamentul Sport din TVR. De asemenea, Bocanaciu este preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV), principalul sindicat din SRTv.

Televiziunea Română şi-a reluat emisia în Republica Moldova pe 1 decembrie 2013.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din România a acordat, pe 14 noiembrie 2013, Societăţii Române de Televiziune o licenţă secundară pentru TVR, care emite în Republica Moldova.

Prezent la şedinţa respectivă a CNA, Claudiu Săftoiu, care la momentul respectiv era preşedinte-director general al SRTv, a declarat că TVR va difuza în Republica Moldova un mix de programe dintre cele transmise în prezent pe posturile televiziunii publice din România şi emisiuni special dedicate publicului moldovean.

Potrivit acordului, Guvernul şi autorităţile Republicii Moldova vor asigura atribuirea către Televiziunea Română a unui segment din primul multiplexor cu acoperire naţională în noul sistem digital, aflat în etapa de introducere.

Pe de altă parte, pe 27 septembrie 2007, frecvenţa de stat nr. 2 din Republica Moldova, pe care emitea postul TVR 1, a fost acordată de Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) din Republica Moldova televiziunii 2 Plus. Ulterior, SRTv a atacat în instanţă decizia CCA, scrie aceeasi sursa mai sus citata.

Votaţi AICI în Finala Premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending