Connect with us

Emisiuni

Dragoş Mitran şi Remus Iosub s-au calificat direct în finala iUmor 13

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Dragoş Mitran şi Remus Iosub au cucerit juraţii şi publicul iUmor cu momentele lor din cele mai noi ediţii iUmor, difuzate vineri şi duminică, la Antena 1 şi au ajuns direct în finala celui mai nou sezon al show-ului.

Dragoş Mitran s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment de stand-up care a fost atât de mult pe placul juraților, încât aceștia au fost dezamăgiți când s-a terminat. „Mai vrem!”, i-au spus la unison Delia şi Mihai Bendeac, actorul completând: „În momentul în care cineva intră şi reuşeste să modifice starea pe care am avut-o, înseamnă că omul este realmente bun!”. „Ne-ai salvat. Mi-a plăcut, am râs, au fost niște momente foarte interesante”, a dezvăluit și Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții. La final, Dragoș Mitran a primit 4 like-uri, ajungând în aplicaţia Antena 1, de unde telespectatorii l-au trimis direct în marea finală a show-ului iUmor.

Tot 4 like-uri a primit şi Remus Iosub duminică, în cea de-a patra ediţie iUmor, pentru un moment inedit, care a declanşat hohote de râs pe platoul iumor. Încă de când a ajuns în culise, Remus Iosub s-a făcut remarcat prin ţinută şi postură. Concurentul şi-a construit momentul în jurul unui unui personaj des comentat în societatea actuală, „bombardierul” de Capitală. Remus Iosub a explicat cum decurge viața unui astfel de „personaj” al societății, iar momentul său i-a cucerit pe juraţii iUmor, care s-au declarat curioşi dacă Remus va ieşi din personaj până la finalul momentului.

„Simt nevoia să aflu multe lucruri despre tine”, i-a spus Delia, iar concurentul a dezvăluit că se află prima dată pe scenă în această postură și că până acum și-a prezentat glumele doar pe Tik Tok. „În fața noastră am văzut un personaj pe care l-am crezut”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

Audițiile sezonului 13 continuă vineri, de la 20:30 cu o ediţie specială iRoast şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Florin Călinescu. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending