Connect with us

Reality Show

Dragoș Moștenescu la un pas de a părăsi Ferma vedetelor. Show-ul, lider de audienţă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ieri seară, telespectatorii Ferma vedetelor au avut parte de un carusel de emoții, emanat de fiecare concurent în parte!

Suspansul, tensiunea, determinarea, forța și intensitatea la care s-a desfășurat duelul dintre familia Duban și cuplul Dragoș Moștenescu – Narcisa Suciu, au condus la un deznodământ fericit, plini de lacrimi și trăiri intense. Dragoș a fost cel care a pierdut duelul, însă el nu a părăsit Ferma vedetelor datorită eliminării Ronei Hartner print vot!

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, două zile consecutiv, și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.4 puncte de rating și 25.6% share. Aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit provocările fermierilor, iar în minutul de aur, de la 21:49, aproximativ 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Tensiunile create în fermă, din momentul în care s-a pus pe masă posibilitatea eliminării prin vot și alegerea Ronei pentru a părăsi casa, a lăsat un gust amar care s-a resimțit la prima oră a dimineții. Când a venit ciobanul să o ia de acolo, Rona nu și-a luat la revedere de la colegii ei. Ea a schimbat Ferma vedetelor pe o fermă obișnuită, unde a primit sarcini și un loc al ei în care să se odihnească. Cum se va descurca ea singură cu volumul de muncă și lipsa ajutorului din partea celorlalți colegi, rămâne de văzut!

Nea Rață a inspectat sarcinile și a decis că pentru munca depusă în această săptămână, ei merită să primească 27 de bănuți pentru a-și cumpăra cele necesare de la negustoreasa Mărioara.

După ce Andrei Duban l-a ales pe Dragoș Moștenescu ca adversar la duel, prin tragere la sorți, Monica Bârlădeanu i-a vizitat la căsuțele dueliștilor și le-a oferit oportunitatea de a vorbi cu familia. Acesta a fost un moment de intimitate, care l-a copleșit pe Andrei, neputând să își controleze lacrimile când i-a auzit vocea fiului său implorându-l să vină acasă: „Îți doresc, Monica, din tot sufletul meu să simți ce simt eu!”, a spus el printre lacrimi.

Prima probă, Fă-ți singur gardul, a fost una foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Ei au avut la dispoziție scânduri, cuie și fierăstraie pentru a construi un gard la fel ca cel expus în arenă drept model. După lungi ajustări, inspecții și retușuri, familia Duban a ieșit învingătoare.

La cea de-a doua probă, Catapulta, cele două echipe au trebuit să arunce cartofi în niște vase pregătite. Lupta a fost strânsă și Dragoș, împreună cu Narcisa, au reușit să egaleze scorul.

La cea de-a treia probă, Știuleții, cele două cupluri au trebuit să transporte porumbul fără a-l atinge cu palmele, pe un traseu suspendat.  Ei trebuiau să umple coșurile aflate la capătul traseului ce trebuia parcurs mutând scândurile pe care călcau. Andrei și Grațiela Duban au demonstrat că au fost mai rapizi și au câștigat primul lor duel.

Lacrimile de emoție au început să curgă șiroaie pe chipul Grațielei, iar vorbele sale și ale lui Andrei, faptul că au luptat cu toată forța lor, au creat un moment cu o încărcătură emoțională uriașă ce a fost simțit de toți.

 

Sâmbătă, de la ora 19:00, pe PRO 2, Andreea Ibacka și Octavian Strunilă vor comenta alături de Florin Busuioc, povestitorul fermei, și Paul Ipate, câștigătorul marelui trofeu de sezonul trecut, cele mai interesante imagini ce nu s-au văzut la PRO TV, la o nouă ediție Ferma după perdea!

Telespectatorii vor vedea cum a furat Natanticu mâncare de la negustoreasă, cât de bine se pricepe acesta la cântat și noi scenete jucate de ei în fermă. Plecarea Ronei nu este trecută cu vederea, ci va fi dezbătută pe larg, iar o demonstrație de catapultă pe echipe se va face pe prispa Ferma după perdea!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

O familie greu încercată de viață, cu o poveste impresionantă, va primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Miercuri, de la 20:30, familia Butnariuc din București va primi vizita echipei Visuri la cheie, care le va oferi celor doi părinți, Renata și Marian, și celor șapte copii ai lor o locuință complet renovată și utilată, pentru a putea începe o nouă viață.

Pe lângă problemele de zi cu zi legate de situația financiară grea, familia Butnariuc s-a lovit și de greutăți majore de sănătate. Tatăl a lucrat pe șantier, în construcții, având un salariu foarte mic, iar mama a lucrat ca vânzătoare, la croitorie sau ca femeie de serviciu. Din păcate, Teo, unul dintre băieții familiei, a fost diagnosticat cu cancer pe când avea doar 7 ani și din acel moment a urmat o lungă perioadă de tratamente și operații. Renata a fost internată în spital cu băiatul, iar ceilalți copii au rămas în toată această perioadă în grija tatălui. Cum acesta era plecat la serviciu o mare parte din timp, cei mici au fost nevoiți să aibă grijă unul de celălalt și să se gospodărească singuri.

Problemele și greutățile nu s-au oprit pentru familia Butnariuc. În urmă cu doi ani, au fost din nou greu încercați. Tatăl, care stătea mai mult la țară și încerca să ridice o casă unde să se poată muta întreaga familie, a fost depistat cu TBC. A fost internat de mai multe ori și a făcut numeroase tratamente, iar acum se simte mai bine.

Toți membrii familiei luptă pentru un trai mai bun, se ajută și sunt alături unul de celălalt, iar cei mici, în ciuda faptului că nu au condițiile pe care le-ar merita, sunt extrem de studioși, pasionați de limbi străine, și au rezultate foarte bune la școală și la facultate.

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu sunt gată să pornească încă o dată la drum și să schimbe destinul unei familii greu încercate.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Burlacul și una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, noapte romantică în Delta Dunării

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Reality show-ul  ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida și Dodo Mesaroș și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul plin de surprize, în care concurentele fac lucruri de neimaginat pentru a câștiga favorurile burlacului.

În acest weekend, burlacul Laurențiu Matei și cele trei pretendente rămase în concurs, după ce a patra concurentă a fost nevoită să iasă din show din cauza geloziei iubitului, au mers într-o adevărată aventură în Delta Dunării.

Peisajele de poveste și activitățile solicitante au transformat weekendul într-unul memorabil, iar miza a fost una destul de mare. Astfel, pretendenta care reușește să câștige probele de caiac-canoe, tir sportiv și tras cu arcul petrece o seară romantică cu burlacul Laurențiu, sporindu-și astfel șansele de câștig.

Cea care a reușit să șocheze pe toată lumea cu abilitățile sale sportive a fost Gabriela, una dintre fetele aflate deja într-un cuplu, dar care, prin gesturile tandre și determinarea sa, a ajuns la performanța de a-l convinge pe burlac că este singură.

”Este Xena din grupul nostru, wonder woman.  Am văzut că era pornită, mă așteptam să câștige, dar nu mă  așteptam să mă bată și pe mine”, recunoaște Laurențiu surprins.

Și pentru că a câștigat detașat toate probele, Gabriela a fost și cea care a petrecut o noapte romantică cu burlacul: ”Am avut un moment foarte frumos. Îmi doream să stau cu ea de vorbă. Cred că suntem amândoi de acord cu faptul că are niște sentimente pentru mine. Ea este foarte atentă cu mine. E clar că dorește acest lucru”, a mărturisit Laurențiu, convins fiind de sentimentele Gabrielei.

Cât de departe va merge Laurențiu şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.

Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relație.

Laurențiu este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care asigură atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : oprirea oricărei tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Imaginile cu Hannelore îl dau peste cap pe Bogdan, pe ”Insula Iubirii”: ”Depinde doar de Andi, urmează un sărut”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Două alarme i-au tulburat pe băieții de pe ”Insula Iubirii”, seara trecută, la Antena 1, iar una dintre ele i-a adus vești nu tocmai bune lui Bogdan.

Declarațiile lui Hannelore despre relația sa cu Bogdan au fost exploatate de Gojman, care a preferat să se concentreze pe neconcordanțele din povestea acestuia mai degrabă decât pe apropierea dintre Mirela și Mircea. ”Ea nu a vrut de la început să vină aici!”, a spus în cele din urmă Bogdan, enervat de insistențele celorlalți.

De partea cealaltă, Ionuț a primit imagini despre care susține că i-au rănit mai degrabă orgoliul, nu iubirea. ”Eu nu accept ca femeia de lângă mine să facă așa ceva. Nu poți să vii aici, să te compromiți, ca să mă faci pe mine gelos. Sunt singur și am ajuns la concluzia că nu mai am ce să discut cu ea”, i-a spus acesta lui Bogdan. Profitând de starea aceasta, Nicoleta a mai făcut un pas și a cucerit noi teritorii – a dormit alături de el în pat și au început să se comporte ca un cuplu în vacanță, cu Gojman extrem de atent asupra femeii.

În timp ce Bogdan era chinuit de ceea ce a văzut, Hannelore și Andi păreau mai degrabă să își facă planuri împreună, iar viitoarea mireasă l-a anunțat deja că urmează să stea o perioadă în București, la întoarcerea acasă. ”Mi-a spus foarte clar că singurul imprediment ar fi contextul, nu sentimentele sau atracția. Mi se pare că o cunosc de foarte mult, ne înțelegem din priviri”, a povestit Andi, care s-a bucurat alături de Hanne de o seară ploioasă romantică. Ploaia de la Minitel i-a adus aproape și pe ceilalți, iar încet-încet, cuplurile s-au retras sub pături și nu s-au abținut de la mângăieri sau săruturi furate. Iar imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe partenerii lor, care jucau table în acest timp. ”Mi se rupe sufletul, dar asta e… A fost iar o privire din aceea…”, a spus Bogdan. ”Acum mai depinde doar de Andi, urmează un sărut”, a spus Gojman.

Pentru Bogdan, seara a continuat însă la fel de greu, cu noi imagini din activitățile zilnice, în care nu fac economie de gesturi de apropiere și culminând cu o petrecere la care logodnica sa a uitat de inhibiții. ”La final îmi voi da seama… până acum văd o femeie fericită, dezinvoltă, dar cu Andi are unele mici priviri pe care le-am observat. Ce știu eu este că o iubesc foarte mult, am niște sentimente atât de mari pentru ea încât nu aș vrea să îmi dau cu părerea”, a spus Bogdan. La fel de greu a primit și Răzvan semnele de apropiere dintre Cati și George, acesta răbufnind: ”Ar putea să se îndrăgostească de el, îi oferă tot ce nu i-am oferit eu. De-asta n-am eu încredere în femei!”.

De partea cealaltă, Mirela și Mircea s-au bucurat de adrenalină într-un parc de distracții ”M-am simțit bine cu el, am simțit că am cu cine să plec la drum”, a mărturisit Mirela, care a fost apoi răsfățată cu o masă pe care și-o dorea la fast-food. ”La fix a fost tot, parcă mi-a citit gândurile!”, a spus aceasta încântată, însă chiar dacă declarativ a încurajat avansurile lui Mircea, în practică, aceasta i-a tăiat orice elan.

În acest timp, conștientă de riscul sentimental la care se expune, Mari a mărturisit că preferă să riște și să se bucure din plin de ceea ce se întâmplă cu Cristi și de un nou date alături de el. ”Mi-ar plăcea să fie ceva și acasă…”, a mărturisit Mari, care însă încă încercă să mascheze sentimentele pe care le are față de ispită. De partea cealaltă, iubitul său face eforturi să își șteargă din minte imaginile văzute cu o seară înainte. ”O să îmi fie rușine de toată lumea că am ajuns în situația aceasta, vor spune că am fost un prost. Și îmi asum asta, am iubit-o!”, a spus Iulian la testimoniale, în timp ce în fața celorlalți a continuat să braveze și să pară indiferent.

Cum vor evolua lucrurile pe ”Insula Iubirii”, telespectatorii pot afla duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a celui de-al patrulea sezon.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending