Connect with us

Emisiuni

Dragoș Pătraru revine la Starea nației, cu un nou sezon, la Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Dragoș Pătraru preia ștafeta de la Ștefania Cîrcu, cea care a prezentat toată luna august Starea nației de vacanță și revine cu un nou sezon Starea nației, la Prima TV! Emisiunea va fi difuzată, de luni până joi, de la ora 22.30.

Dragoș Pătraru revine cu forțe proaspete și odată cu el și Starea nației! Începând de azi, telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în același stil, vor fi în continuare sancționate derapajele politicienilor dar și din societate, vor fi arătate și lucrurile bune care se întâmplă în România dar și cele mai puțin bune.

Despre acest nou sezon Dragoș Pătraru spune: “Rămân rubricile celebre ale emisiunii, iar Ștefania va putea fi în continuare văzută în scenete. Ca noutate vom veni cu reportaje, lucrăm încă la unele propuneri pentru emisiune. Vom vedea care vor rămâne. De exemplu, de multe ori, noi punem tot felul de întrebări în emisiune și ne-am gândit că atunci când avem o întrebare să îl sunăm pe respectivul de aici, din studio. Vedem cine ne răspunde și cine nu

Al zecelea sezon al emisiunii Starea nației este la Prima TV, din 30 august. Emisiunea prezentată de Dragoș Pătraru va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending