Connect with us
Reclame

Cea mai bună emisiune de divertisment din Prime Time-ul de la TVR 1, STAREA NAŢIEI va debuta din toamnă cu un nou sezon la principalul canal al televiziunii publice. Emisiunea prezentată de Dragoş Pătraru va intra în septembrie în grila TVR 1 şi va fi difuzată de la ora 22:00, de duminică până joi, pe intervalul când era difuzată emisiunea lui Moise Guran – Biziday (acum mutată la Digi 24, n.r.).

Iata si mesajul postat de echipa emisiunii Starea Natiei pe Facebook:

Ia să vedem, mai e cineva pe aici?
Scuze pentru inactivitate, mulțumim pentru mesaje și pentru neliniștea voastră cu privire la reluarea emisiunii. Vom încerca să vă răspundem zilele astea la întrebări.

De azi, e oficial. Am semnat un nou contract cu televiziunea publică, ceea ce înseamnă că din 31 august se reia emisiunea Starea nației.
Nu ne certați, toate eforturile noastre de a începe cu o lună sau măcar cu două săptămâni mai devreme au eșuat, vă vom povesti în prima emisiune de ce, voi scrie și un text pe blog despre acest subiect, pe care eu de o lună încerc, în zadar, să-l înțeleg.

Așadar, important e că ne vom vedea din 31 august. Și, așa cum v-am promis, am ținut cont de dorința voastră. Emisiunea se va difuza de la ora 22.00, de duminică până joi (da, am mai băgat o ediție!). Ca să nu mai aveți scuza cu somnul…
Astăzi, vom da și un comunicat oficial.

Vă mulțumim, fără sprijinul vostru, al telespectatorilor, eram de mult timp zburați de la TVR, date fiind presiunile care se fac pentru scoaterea acestei emisiuni de pe postul public. Și despre asta vom discuta…
Să fiți sănătoși și veseli! 

Emisiunea Starea Naţiei a debutat iniţial la postul controlat de Sebastian Ghiţă, România TV, iar mai apoi show-ul s-a mutat la TVR. 

Dragos Patraru_Starea natiei

Dragos Patraru – Starea Natiei, TVR 1

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending