Dragoș Popa, pasionat de muzică și sport, a devenit TIK TOK-er de succes - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Timp Liber

Dragoș Popa, pasionat de muzică și sport, a devenit TIK TOK-er de succes

Published

on

La 27 de ani Dragos Popa se poate bucura de o carte de vizită scrisă din pasiune. Spune despre el că s-a născut artist și că a fost mereu înconjurat de domenii în care a putut fi creativ. A debutat în calitate de solist, iar mai apoi ca mentor vocal. Între timp, a devenit și jurnalist radio-tv. A adus încă o îmbunătățire calității vieții sale, când s-a îndrăgostit de sport și a descoperit pasiunea pentru călătorit. În paralel cu aceste activități s-a străduit să dezvolte tot felul de proiecte socio-culturale. Dragoș este, de altfel, creator oficial TikTok.

„Majoritatea proiectelor pe care le-am desfășurat sunt în domeniul socio-cultural, educativ și de promovare pentru tinerele talente. Să fiu mai precis, printre cele mai importante proiecte aș enumera emisiunile mele, materialele jurnalistice și totuși, cred că pe primul loc aș clasa Centrul Cultural Artist pentru Artă, pe care l-am fondat și pe care îl conduc încă din anul 2010 și care funcționează ca Școală de Arte, fiind totodată un motor de proiecte culturale. Cred că ar fi oportun să amintesc aici zecile de festivaluri naționale și internaționale în care am fost implicat, acțiuni caritabile, schimburi de experiențe internaționale, compoziții muzicale, campanii de promovare a talentelor. Sunt foarte multe și toate au povești unice”, a povestit Dragoș Popa pentru Radar de Media.

Am vrut să știm cum de a trecut la muzică la jurnalism.”Cele mai impresionante sunt poveștile. Poveștile de viață ale oamenilor. Sunt foarte empatic și trăiesc fiecare poveste pe care o aud. De fapt, fie că este o informație nouă, adică o știre, un subiect oarecare sau o poveste de viață, eu simt totul ca și cum aș fi personajul principal. Cândva am crezut că acest sentiment de empatie poate fi un minus, dar nu este așa. Oamenii empatici sunt oameni buni, iar bunătatea este ceva rar. Cât despre muzică, ea nu dispare, face parte din viața mea”, continua el. Apoi si-a descoperit pasiunea pentru TikTok si am vrut sa aflam cum a devenit creator oficial al acestei aplicatii. „Aș putea spune că acea izolare de câteva luni din 2020, datorată pandemiei, a avut un impact asupra rolului de creator TikTok. Nu am avut asta în plan, însă am fost invitat să fac parte din echipa de creatori oficiali și am acceptat. Domeniul care mi s-a propus a fost cel informativ-educativ și am considerat că mi se potrivește. Materialele pe care le-am produs pe TikTok se adresează audienței generale, cel puțin din punctul meu de vedere. Sunt subiecte diverse din toate domeniile, bazate pe curiozități universale”, spune el.

Însă tânărul a renunțat pentru o vreme la această pasiune, însă nu pentru multa vreme, după cum zice chiar el. „Sunt încă acolo! Nu aș vrea să spun că am renunțat, ci că am luat o mică pauză. Am simțit efectele prelungirii pandemiei din punct de vedere economic și am fost nevoit să mă reorganizez pentru a putea rezista acestei perioade. Activitatea din prezent nu-mi permite cel puțin pentru acum, ca timp, să fiu și pe TikTok. Ce m-a motivat să creez conținut online? Un artist se hrănește și din aprecierea publicului. Pe TikTok am avut parte de astfel de apreciere din partea celor care mă urmăresc. Sunt peste 100.000 de oameni care încă sunt abonați la canalul meu și îmi urmăresc materialele încărcate acolo. Asta m-a făcut să mă simt responsabil. Am avut parte și de foarte multă interacțiune cu abonații mei. În urma timpului petrecut pe aceste platforme online, am influentat copiii. Aceste platforme au părți pozitive, dar și negative. Fiecare este liber să decidă cum dorește să își consume timpul liber. Spre exemplu, dacă vei petrece mai mult timp pe TikTok, platforma are o inteligență artificială care depistează domeniul tău de interes și îți va livra conținut potrivit. Dacă vrei muzică, primești muzică, dacă vrei să înveți, îți livrează conținut educativ, dacă vrei prostie, primești materiale pe măsură”, mai spune Dragoș pentru Radar de Media.

Pentru cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare Dragoș Popa este înconjurat de personalități care i-au apreciat pagina de web, cu unii lucrează și pe unii îi ia la întrebări. Iar dintre aceștia îi amintim pe Horia Moculescu, Felicia Filip, George Nicolescu, Mihai Trăistariu, Ozana Barabancea și chiar Prințesa Marina Sturdza. Ce îl leagă de aceste persoane? „Sunt aprecieri pe care le-am cules în timp, de la personalități pe care am avut onorea să le cunosc, care m-au inspirat sau cu care am colaborat într-un fel sau altul. Îndemn pe oricine să își aleagă oamenii potriviți, să studieze continuu, să aibă curaj și cât mai multă răbdare. Să nu ezite să spună „Mulțumesc!” și „Iartă-mă!”, când este cazul”. a mai spus în încheiere Dragoș Popa pentru Radar de Media.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending