Connect with us

EVENTS

Dragoste în patru tablouri, thriller psihologic teatral despre adulter în premieră la Teatrul În Culise

Published

on

 

Pe 19 martie de la orele 19:00 și 22:00, Teatrului În Culise va juca în premieră oficială un nou spectacol de top: Dragoste în patru tablouri – un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei: în dragoste și sex, bani și crimă.  

În DRAGOSTE ÎN PATRU TABLOURI vei face cunoștință cu bărbații și femeile care se pierd în labirintul adulterului. Să fie preacurvire, preaiubire sau sete de putere? Ispita de a te dărui altcuiva și adrenalina adevărului ascuns aduc o doză considerabilă de erotism și umor acid spectacolului, care pune în discuție cea mai controversată problemă a iubirilor din toate timpurile – infidelitatea.

O montare îndrăzneață și plină de senzualitate, în regia lui Cristian Bajora – cunoscut pentru The Blue Room și Scrisori către Rita: The Show, două dintre cele mai obraznice spectacole ale sale și în același timp vârfuri de lance ale stagiunii.  

O femeie plictisită de viața de familie se întâlnește pe ascuns cu un doctor, care nu este chiar doctor. Soția acestuia, o pictoriță ratată, se răzbună și ajunge să primească ajutor de la un avocat, soțul femeii plictisite de la început. Un personaj misterios, care pare să țină în mână destinele celor îndrăgostiți, leagă firul roșu al celor patru tablouri și reușește să propună o întrebare: să rămână deschisă ușa evadării?

Sunt două cupluri și experiența vieții lor, un cerc vicios în care protagoniștii intră doar din dorința de diversitate sexuală… sau poate spirituală. Personajele suntem chiar noi, cei care trecem prin cele mai extreme situații ale vieții de cuplu, când banii și cariera, instinctul carnal și pofta de a face dreptate în stilul nostru ne transform viețile în studii de caz ale infidelității, studiate de mii de psihologi și terapeuți de cuplu. Până la urmă, tu care crezi că e prețul corect pentru o viață transformată în minciună?

„Copilul prodigios” al dramaturgiei elvețiene, Lukas Bärfuss se numară printre tinerii dramaturgi cu succes internațional – peste 14 titluri de spectacole, toate abordând subiecte contemporane delicate, care vizează relațiile existente între oameni într-o  societate modernă, dar alienata, în care ordinea reperelor moralității s-a schimbat radical. Pentru Bärfuss, vindecarea personajelor sale survine din pedepsele pe care le primesc în finalul pieselor și din umorul cinic prin care sunt tratate situațiile.

Dragoste in Patru Tablouri

Detalii:

Dragoste în patru tablouri

de Lukas Bärfuss, traducerea Victor Scoradeț

Advertisement

Cu: Florin Frățilă, Andreea Stafie, Ștefan Nistor, Ioana Soroiu, Alex Vlad

Scenografie: Alexandra Putineanu

Regia: Cristian Bajora

Organizatorii le mulțumesc partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending