Connect with us

Premieră TV

“Dramedia” Bernie va fi vineri seară pe canalul FilmBox Premium

Published

on

Filmul Bernie, o comedie neagră cu Jack Black într-o formă senzațională – formă pentru care criticii l-au lăudat asiduu după vizionare – va fi difuzat vineri seară, 16 octombrie, de la ora 21, de FilmBox Premium. Pelicula, inspirată dintr-un articol real publicat într-o revistă în 1998, îi mai are în distribuție pe Shirley MacLaine și Matthew McConaughey.

Personajul principal este Jack Black care îi dă viață lui Berhardt “Bernie”, un antreprenor de pompe funebre adorat de toți localnicii dintr-un mic oraș Texan. Bernie intră în grațiile celei mai puțin plăcute persoane din comunitate – văduva Marjorie (Shirley MacLaine). Relația lor se sfârșește cu o crimă – Bernie o ucide și încearcă să ascundă totul. Nimeni nu îi simte lipsa nesuferitei văduve, așa că Bernie continuă să fie văzut drept îngerul comunității. Până când intră pe fir procurorul districtual Danny Buck Davidson (Matthew McConaughey) care speră să fie reales în funcție și, suspicios, pornește o investigație pe cont propriu în acest caz dubios.

Criticii au fost absolut încântați de pelicula Bernie și mulți au lăudat decizia genială de a-i încredința rolul principal lui Jack Black. Actorul a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru acest succes. Un sondaj făcut de Los Angeles Times printre cititorii săi a numit acest film “cel mai subapreciat film al anului 2012”. Faimosul site Rotten Tomates  – pe care pelicula figurează cu un rating de 90% – a premiat filmul cu un Golden Tomato – al 14-lea din istoria acestor premii – decernat în 2012, pentru comedia cu cele mai bune recenzii în acel an.

FilmBox Premium – canal care face parte din pachetul FilmBox alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus  – aduce filme noi, la scurt timp după lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending