Connect with us

ALL MEDIA

Drew Barrymore si iubitul ei au devenit parinti … de patrupede

Published

on

 

Actriţa din filmul de la Cinema ACASĂ de duminică, 7 noiembrie, de la orele 20.30, „Muzica şi versurile”, Drew Barrymore şi iubitul ei, Justin Long se pare că se pregătesc să devină părinţi, sau cel puţin aşa spun apropiaţi ai cuplului, pentru că cei doi au adoptat de curând un căţel.

După ce căţelul lui Drew Barrymore, Flossie, a murit, actriţa şi iubitul ei au hotărât să adopte un patruped, pentru a trece mai uşor peste pierderea animalului care i-a fost alături aproape 16 ani. Cuplul şi-a luat în serios responsabilitatea pentru animalul pe care l-au botezat Douglas şi se poartă cu el ca şi cu un copil. „Drew glumeşte şi spune că aşa se antrenează pentru când vor avea copii”, a declarat un prieten al vedetei în vârstă de 35 de ani.

Actriţa l-a salvat pe Douglas de la un adăpost de căţei, unde fusese adus în stare jalnică la vârsta de doar două săptămâni, iar acum, se bucură din plin de toate privilegile unei vedete de la Hollywood. „Numele lui complet este Douglas Fairbanks Barrymore”, glumeşte Drew Barrymore. „Căţelul ăsta a dat de aur, are o viaţă de invidiat şi este cel mai drăgălaş câine din lume!”.


Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending