Connect with us

A-Z NEWS

Driftul de Noapte de la Radio 21 a dat startul Jocurilor Olimpice de Noapte (galerie foto)

Published

on

Reclame

DJ-ii Escu şi Andrei, realizatorii emisiunii « Driftul de noapte » duc umorul, ingeniozitatea şi  demenţa pe culmile maxime la Radio 21. Escu este binecunoscut pentru spiritul lui organizatoric, aşa că Driftul de noapte nu e niciodată în derivă şi toate acţiunile lor au un plan bine pus la punct. Cel puţin la început….

Cel mai recent demers al lui Escu şi Andrei este organizarea Jocurilor Olimpice de noapte!

« Cum primul sport trebuia să fie unul care să ne solicite condiţia fizică la maxim şi să pună la încercare articulaţiile, eu şi cu Escu am ales sportul numit „şah”. După un moment de gândire profundă, ne-am dat seama că sportul minţii ne dezavantajează clar şi am zis:”Hai să jucăm dame.”

Pe o tablă de şah făcută din coli de hârtie lipite cu scoci şi desenată cu marker-ul am aşezat 16 paharele de shot-uri în care am preparat niste băuturi „malefice, 16 combinaţii nebune de „cocktail molotov”. Ideea era ca fiecare să guste un cocktail preparat de celălalt şi să identifice ingredientele”, a explicat Andrei.

„Trebuia să ai 10 ani de experienţă ca degustător ca sa poţi simţi ceva, mai ales că trebuia să desluşeşti gustul de borş cu zahăr pudră, ceai de castraveţi plus piper măcinat, zeamă de murături plus boia, ulei plus bicarbonat de sodiu, etc”, a povestit Escu, puţin traumatizat după agresarea papilelor lui gustative.

Pedepsele pe care şi le-au dat unul altuia au fost pe măsura, spre deliciul ascultătorilor Radio 21. Astfel, Andrei a încercat să  tragă un prezervativ pe cap, dar acesta s-a rupt şi a rămas cu el aşa până la sfârşitul emisiunii, Escu şi-a făcut freza cu spumă de ras, Escu i-a aplicat lui Andrei o mască de fatţă din pastă de dinţi plus doi castraveţi pe ochi. Unul dintre cele mai extreme gesturi a fost acela că Escu i-a tăiat lui Andrei un crac de la blugi.

“M-am consolat repede, valsând cu gagica gonflabilă pe nume “SISI” pe care am făcut-o amândoi din baloane colorate. Ea mi-a alungat toată supărarea şi toate gusturile de toate felurile din gură, asta până s-a spart şi am rămas fără parteneră de dans”, a declarat amuzat Andrei.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV23 de ore ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show23 de ore ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV23 de ore ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show24 de ore ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni2 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show6 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema6 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni7 zile ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending