Connect with us

Emisiuni

Dublă eliminare în seara această, în bucătăria MasterChef

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Competiția din bucătăria MasterChef continuă! Concurenții vor găti sub presiunea timpului și a ingredientelor, însă sunt nevoiți să-și testesteze și abilitățile de lucru… în echipă! Care va fi provocarea care îi va face să afirme: „Chef, nu mai scot nimic”; „Era să luăm foc”; „Pe mine mă sugrumă”, aflăm în această seară, de la 21:30.

„Este o probă care vă va testa adaptibilitatea, spiritul de echipă, răbdarea”, le va spune chef Foa. Proba nu va fi una ușoară, însă cei care se vor salva și vor urca la balcon, vor reuși să scape de testul sub presiune care va fi cu…. surprize. Cei rămași la proba eliminatorie vor trebui să gătească un preparat franțuzesc, chiar în același timp cu un invitat special.

Pe durata probei, însă, vor exista tensiuni între concurenți și chefi, iar un pretendent la trofeul MasterChef va fi descalificat și trimis acasă. „Colegul vostru a părăsit concursul MasterChef!”, va spune chef Radu Dumitrescu. Cine va ajunge în această situație, aflăm împreună în doar câteva ore.

Incidente neprevăzute, presiunea de pe umerii concurenților, panica unor probe din ce în ce mai solicitante, surprize, momente amuzante și farfurii spectaculoase – sunt ingredientele unei noi ediții MasterChef, de la 21:30.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef – Gătește cu pasiune

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending