Connect with us

Emisiuni

Duel cu greutate la FERMA VEDETELOR! Gina Pistol a părăsit concursul, în timp ce Cristina Cioran se luptă pentru finală!

Published

on

Au mai rămas doar două săptămâni până la marea finală de pe 30 mai! Ieri seară, două femei determinate să lupte au intrat în ring și s-au duelat în probe de forță. Cristina Leul din Dobrogea Cioran s-a confruntat într-o bătălie foarte strânsă cu Gina Diavolul din Teleorman Pistol. Cea care a reușit să își demonstreze puterea și să facă un pas înainte către finală a fost Cristina, Gina părăsind Ferma Vedetelor după o lună.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, între 22:32 – 23:39, de aproximativ 1.1 milioane de români la nivel național. În minutul de aur, de la 23:39, peste 1.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 8.6 puncte de rating și 23.0% share, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi, Antena 1 a obținut 6.5 puncte de rating și 17.6% share.

Cele două dueliste au fost întâmpinate cu cântec, aplauze și strigăte de încurajare când au intrat în hambarul duelului. Gina i-a spus lui Ionuț, cel care a trimis-o la duel, înainte de a începe lupta: „Dacă tu ai zis că ești răzbunător, eu sunt de-a dreptul diabolică!”. Cristina, cea care are cea mai multă experiență și a trecut prin trei dueluri, a spus: „Nu știu dacă constituie asta un avantaj! Un avantaj îl constituie faptul că mi-am ales probele, dar și experiența de duel într-adevăr, deși la duelul al doilea nu mi-am ales probele!”.

La prima probă, Învârtita bușteanului, fiecare a stat la câte un capăt al unui buștean și au trebuit să împingă pentru a lua steagul din mijlocul ringului. Cea care a reușit să ia steagul de trei ori a fost Cristina.

La cea de-a doua probă, Trece granița, cele două dueliste au stat de-o parte și de alta a unei linii trasate cu flăcări. Ele au avut o sfoară de care au trebuit să se tragă una pe alta peste linia care delimita terenul. Cea care a trecut granița de cinci ori și a pierdut proba a fost Gina. Această probă a adus controverse atât în ring cât și în gradenă: „Ești răutăcios!”, i-a spus Augustin lui Ionuț.

Confruntarea plină de tensiune i-a adus Cristinei numai cuvinte de laudă pentru câștigarea acestui duel: „Exact cum m-am așteptat! Un duel dur și spectaculos ca, de altfel, toate duelurile pe care le-a avut Cristina până acum!”, a spus Vica.

Despre duelul cu Cristina, Gina a spus: „A fost un duel foarte greu! Sunt mândră de mine că m-am descurcat, zic eu, foarte bine. Mă descurcam și mai bine dacă îi țineam piept Cristinei. Nu îmi pare rău că am provocat-o pe Cristina! Și Vica este la fel de puternică. Oricum ambele veneau din poziția celui avantajat și alegeau, la fel, probe de forță fizică!”.

Despre experiența trăită la Ferma Vedetelor, Gina a completat: „A fost experiență foarte frumoasă! Ferma a reprezentat casă pentru astea patru săptămâni pe care le-am stat aici. Nu ai cum să nu te atașezi emoțional de zona asta, de animalele de aici!”.

Ferma Vedetelor (6) Ferma Vedetelor (5) Ferma Vedetelor (2) Ferma Vedetelor (1) Ferma Vedetelor (8)

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending