Connect with us

AUDIENȚE TV

Duelul turcesc in audiente. Kanal D a fost pe primul loc la orase cu “Tradarea”! Cat a facut PRO TV cu “Puterea Destinului”?

Redactia Radar de Media

Published

on

Marti, 6 ianuarie, serialul turcesc “Tradarea” a pozitionat postul de televiziune Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. In intervalul 20.00 – 22.15 Kanal D a inregistrat 8,7% rating si 15,4% cota de piata, pe targetul All Urban, clasandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor, in timp ce serialul turcesc de pe PRO TV “Puterea Destinului” a inregistrat 7.2% rating si o cota de piata de 12.8 share. 

O medie de peste 1 milion si jumatate de romani (1.550.000) urmareau aseara Kanal D, minutul de aur, atins la 21.06, a adunat in fata micilor ecrane aproape 2 milioane (1.860.000) de fani ai serialului Tradarea.

Cifre de audiente pe segmentul publicului comercial inregistrate in data de 6 ianuarie, aici! 

audiente tv 6 ianuarie 2014 tradarea Kanal D ALL URBAN


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media 

Foto Credit: Kanal D

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending