Connect with us

Emisiuni

ASTAZI | Duet incredibil pentru un concurent de la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea premierã a celui de-al patrulea sezon „Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbãtã, începând din 7 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

transformari Te cunosc de undeva antena 1 (1)

Dalma Kovacs, Maria Buzã, Anda Adam, Ellie White, Mike Diamondz, Pepe, Matteo şi Jean de la Craiova sunt concurenţii care ediţie de ediţie vor încerca sã îi cucereascã pe cei patru juraţi – Ozana Barabancea, Andreea Bãlan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Prima ediţie se anunţă a fi una de-a dreptul spectaculoasă, cu mărturisiri incendiare din partea concurenţilor, dar şi a membrilor juriului, Ozana, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits. Simpaticul cântăreţ Jean de la Craiova a dezvăluit că a cântat la o nuntă importantă din România alături de Tarkan, interpretul în pielea cãruia va intra în aceastã searã. Misiunea lui Jean nu a fost deloc simplă, chiar el mărturisind că limba turcă şi atitudinea de macho man pe care trebuia să o adopte i-au dat bătăi de cap. La sfârşitul antrenamentelor, Jean a concluzionat: “Dacă îl prind pe Tarkan, îl sparg.”

Telespectatorii care vor urmări transforming show-ul în aceastã searã, de la ora 20:30, la Antena 1, îl vor putea vedea pe Jean de la Craiova în pielea lui Tarkan şi show-ul în stil caracteristic pe care l-a pregătit.

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending