Connect with us

EVENTS

Dumbrava Vlăsiei vă invită la Dor de Vară, un eveniment ca o vacanță

Published

on

Reclame

În primele zile de vacanță, pe 22 și 23 iunie, Dumbrava Vlăsiei își deschide porțile și brațele pentru o experiență senzorială autentică, specifică verilor parfumate, încărcate de clipe bune, tihnite. 

Sub patronajul florilor, al artei murale și al muzicii, contemplatorii de frumos și dornici de provocări, sunt invitați să participe la o celebrare a verii, sub cerul senin și liber al Dumbrăvii. 

Printre Flori și Prieteni 

Evenimentul găzduiește o selecție unică de plante perene, vedete ale faimoaselor grădini englezești, într-o expoziție cu vânzare minuțios pregătită pentru a exemplifica modele de grădini, asocieri inspirate de plante, de flori, arbuști și arbori cu totul speciali ca origine, dar și ca vârstă. Cultivatori și peisagiști profesioniști vor asigura îndrumarea doritorilor în elaborarea unor tipuri de grădini potrivite fiecăruia, asigurând o varietate de plante aclimatizate, parte dintre ele fiind nou introduse pe piața europeană.

Atelierul de sub Tei 

De la Mural la Normal, o serie de artiști apreciați, „cei mai cei”, creează și expun la Dor de Vară. Atoma, Pisica Pătrată, Cazacincu, Ksele, Delia Cîrstea și Cristian Scutaru sunt cei care își vor lucra și prelucra temele elaborate pentru fațadele ample, pe suprafețe mai puțin imposibile, într-un cadru atipic street art-ului: în natură. Grădina cu Camere și Casa Teacă găzduiesc o expoziție și un expo shop cu lucrări ale unor nume la fel de sonore din street art, grafică și artă murală: Mircea Pop, Popescu, Roper, Mimi, Alexa Tincu, Timotei Drob, Palms Cocos și Florin Enache. Vor fi expuse planșe și obiecte originale pentru vânzare, într-un market-place special imaginat pentru iubitorii de artă urbană. 

Concert Urma 

Pe 22 iunie, trupa Urma revine în Dumbrava Vlăsiei pentru o seară de concert în Amfiteatrul din parcul nostru. Surpriza serii constă în noua formulă muzicală și stilistică ce a fost pregătită exclusiv pentru Dumbrava Vlăsiei… cu o invitată surpriză. 

Vă recomandăm să aduceți pălării de soare, o carte bună și o pătură pe care să vă puteți așeza direct în iarba verde din Dumbrava Vlăsiei.

Pentru cei care vor să se bucure de concert, dar și de meciul de fotbal mult așteptat, pot sta liniștiți. Avem totul pregătit pentru o seară perfectă.

Opțiuni de hidratare și mâncare sunt disponibile la eveniment. Intrarea este liberă.

Despre Dumbrava Vlăsiei 

Advertisement

Dumbrava Vlăsiei este un proiect unic pe piața rezidențială din România. Localizat în nordul Bucureștiului, parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei a fost gândit ca o comunitate autonomă, privată, oferind rezidenților săi toate condițiile pentru a duce un stil de viață sănătos și de înaltă calitate, ce pune accentul pe libertatea de exprimare și armonie.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending